melin pisze:
Sry za maly OT, ale to chyba Twoj post ma nr: 2000 w "Problemy z konfiguracją - NND"
A wracajac do tematu, moim zdaniem troche masz napachne na tym serwerze

Po za tym czy swap nie powinno byc 2xRAM(MB) ??

Co tam jeszcze, no ja bym pokoleji resetowal/wylaczal wszystkie programy, zaczynajac od tych, dla ktorych IP ma jakies bezposrednie znaczenie

A ile razy probowales od nowa instalowac NND, moze gdzie jakas mala literowka??Mam w jednej sieci NEO i tam kiedys pomagalo ustawienie reboOjta o 00:05

, ale pozniej sie uspokoilo

na pentium 200 na NND z 10-07-2005 bylo tak samo napchane tylko ze bylo 6 kompow.czy powinno byc 2xram nie wiem instaluje zawsze automatycznie przydzielajac partycje.tez tak mialem robic jak by nikt nie mial takiego przypadku.a na NND administruje juz 3 lata i z tego co wiem jak sie umie czytac i pisac to nie mozna za bardzo podczas instalacji zrobic "literowke"
MAC!EK nie mam htopa i nie wiem gdzie go znalesc no i ten eksperyment moge zrobic dopiero na nastepny tydzien
napchane??na pentium 200 na NND z 10-07-2005 bylo tak samo napchane tylko ze bylo 6 kompow.ile razy instalowalem ? duzo
MAC!EK nie mam htopa ni nie wiem gdzie go znalesc no i ten eksperyment moge zrobic dopiero na nastepny tydzien a tak poza tematem gdzie znajde htopa? bo nie mam.