stk pisze:
xmaster pisze:
DSL 1x2 Mbit, za miesiąc 1x4 Mbit i w dodatku będę płacił mniej bo 6 miechów gratis
50 pln za 512 no limitswszyscy na radiu
dla porównania, konkurencja w moim mieście bierze 60 pln za 128 lub co lepsi 256 tak więc i tak jestem najtańszy"powiedziec a zrobic" jak to mowi stare polskie madre przyslowie.
placisz zus, podatki ?? ciekawe czy jak bys placil bylbys taki "najtanszy" ???
ilu masz "klientow" - 4 ?? no bo 512 x 4 = 2048 ?!?!?!
place zus i podatki bo pracuje, tak jak my wszyscy place podatki
mowisz ze to co robie jest nielegalne
smiem sie z tym niezgodzic, poniewaz mam podpietych TYLKO i wylacznie swoich znajomych (kolegów, kumpli przyjaciół)
jest to sieć nie nastawiona na zysk i dla tego moga oferowac lepsze warunki za lepsze pieniążki.
nie mam nawet czasu robienie sieci komercyjnie bo pracuje daleko od domu i podpinam raz na miesiac jakas osobe
przypominam mam siec tylko dla znajomych, nie podpinam osob ktorych nie znam
reasumując - nie stanowie konkurencji dla sieci w moim miescie bo nie na to sie nastawiam, proste
koncesji nie mam bo mam prawo dzielic internet na tyle osob ile mi sie zywnie podoba, na zasadzie zrzutki na lacze i prad dla rutera.
to tak jak zrzuta na paliwo przy weekendowym wyjezdzie i co pewnie kierowca tez powinien zarejestrowac dzialalnosc bo od czasu do czasu zabiera kumpli w plener - tak?
mam podpietych okolo 15 komputerow lacznie z tymi u mnie w domu, a czesc z moich znajomych ma necik za darmo.
eot