|
Użytkownik |
|
Ja też muszę przyznać że informacje dotyczące konfiguracji NND po jej zainstalowaniu są bardzo cząstkowe ( podkreślam że jestem osobą mało kumatą w linuxie ale z freesco od początku do końca sobie radziłem)
Na stronie brakuje m.innymi chociażby drobnej listy z poleceniami dostępnymi po instalacji oraz i krótkiego opisu; nie wiem czemu ale po instalacji i zalogowaniu się jako zwykły użytkownik nie wchodzi mi polecenie net_config - czy może trzeba coś wcześniej zrobić????? Chodzi mi dokładnie o krótką instrukcję typu a.b.c.d....... tak jak to było przy freesco - pełny opis konfiguracji. Bo co z tego że wiem net_config ale krótko co tam powinno się znaleźć.
Ogólnie brakuje zwartej,krótkiej instrukcji jak skonfigurować system po instalacji i jak się po nim poruczać ( czytam wejdź w MC - pytanie laika a co to do cholery jest a później się denerwujecie że ludzie zakladają podobne topiki - skoro podstawowe bałwan jestem porozwalane są po całym forum i to w półsłówkach to sory)\
No chyba że instalacja NND i proste zarządzanie ją nie jest dla ludzi którzy "mało kumają" ale myślę że wynika to z punktu siedzenia - moderatorzu po tylu latach pracy uważają że przeciętny szarak powinien to i tamto wiedzieć.
Myślę że gdyby takowa instrukcja się znalazła to byłoby mniej głupich pytać na tym forum !!!!!!
_________________ tabaza
Ostatnio zmieniony niedziela, 21 listopada 2004, 21:38 przez tabaza, łącznie zmieniany 1 raz
|
|