Freesco, NND, CDN, EOS

http://www.freesco.pl
Dzisiaj jest poniedziałek, 30 czerwca 2025, 01:23

Strefa czasowa UTC+2godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Dziekuje za radę, ale cały kłopot w tym, że w katalogu httpd/html/ mam tylko swój plik index.htm, spróbuję go jeszcze przerobić na html, może to mu przeszkadza, ale ciekaw jestem, skąd on bierze tę strone testową skoro ja skasowałem, czy apache ma jakiś swój cache gdzie przetrzymuje strony, czy też rozwiązanie jest jakieś prozaiczne...?

Tytuł:
Już sprawdziłem, nic to nie dało, mam w tym katalogu teraz pliki, index.htm i index.html, ale jak mu nie wpiszę tego w adresie, czyli domena/index.html to wciąż otwiera mi stronę testową NND. Byłbym wdzięczny za jakiekolwieg namiary gdzie szukać przyczyny i rozwiązania tego. ąsiadów
A swoją drogą NND sprawuje się idealnie, teraz powoli podłączam sąsiadów. Na razie chodzą trzy, cztery kompy na neostradzie 512, ale od 1 września zmieniam na 2Mb. Łącze dzieli pięknie, działa Apache, mrtg, firewall, a obciążenie procesora w okolicach 1%. Okna to już zżerały połowę zasobów.

Tytuł:
Użytkownik

jak dla mnie to jakis blad w stylu zle wpisanej litery np w nazwie pliku... bo zeby osiagnac cel wystarczy poprostu podmienic pliki i zawsze dzialalo bez problemow. to jest jedna z tych rzeczy z ktora nie mialem igdy problemow.. a tez uwazam sie za osobe poczatkujaca. posprawdzaj jeszcze raz wszystkie drobiazgi i musi dzialac. :wink:

Błędu literowego nie ma, rozwiazanie okazało sie bardziej niż smieszne, ale to na przyszłość gdyby ktos miał podobne problemy, korzystam w XP z Firefoxa, okazało się że to w zasadzie wina Neostrady, po przekroczeniu 15Gb zwolniła i teraz kazda strona ładuje się trochę długo, więc przegladarki przyspieszają to swoim cachem, a że Mozilla, miała w pamięci starą stronę, więc ją otwierała szybciej niż ściągnęła się z Neo i kończyła akcje. Wyczyściłem pamięć posręczną i wszystko pokazało się jak powinno. Moze bym na to nie wpadł ale za radą Nicka posprawdzałem błędy, potem przeszukałem całe NND czy jest jeszcze gdzieś plik index.html i wtedy zacząłem szukać w Oknach. W kazdym razie dzięki wszystkim za wskazówki.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Strefa czasowa UTC+2godz.