pectosol pisze:
W sprawie Poptop głosowałem że nie używam...co nie znaczy że chcę aby paczkę usunąc.
Z czasem może bedę musiał uzywac pppoe i wtedy bedę wiedział czego użyc, lub co potestowac.
Gwarantuje Ci, ze skorzystasz z rp-pppoe, poniewaz opis do poptopa jest niedokladny. Uzytkownicy ktorzy nie maja jeszcze pppoe dostana rozwiazanie dokladniej opisane i przetestowane. Opieram sie tu na wypowiedziach Albercika, ktory z pppoe ma chyba najwieksze doswiadczenie. Zdaje sobie sprawe, ze uzytkownicy chieliby miec po nascie paczek do kazdej glupoty, ale dewiza NND jest inna.
pectosol pisze:
Zreszta nie na tym polega repozytorium aby usuwac mało używane paczki,
Opieka nad paczka nie konczy sie na wrzuceniu jej do repo. Pozniej trzeba przygotowywac nowe wersje, przekompilowywac po zmienie pakietow od potrzebnych do jej dzialania itp. Jesli znajdzie sie ktos, kto nam to zapewni, to tez bede za tym zeby paczka zostala. W chwili obecnej argument, ze ktos kiedys byc moze zechce ja przetestowac do mnie zupelnie nie przemawia.
Przed ulozeniem ankiety bralem w/w mozliwosc, ale jej nie umiescilem ze wzgledow ktore juz opisalem.