Witam. Nie wiem jak u was ale odkąd zainstalowałem nowe mldonkey mam na myśli wersja 2.8.4 oraz 2.91 mam same problemy. W pierwszej czyli w 2.8.4 loguje sie na konto mldonkey i gdy daje /etc/rc.d/mldonkey start pokazuje mi że program musi by uruchamiany z roota? rusza gdy dam samą komende mldonkey niestety z żadnym nie łączy sie jako HIGD ID lecz low id. Z kolei w wersji 2.9.1 program rusza ale tylko gdy nie zamkne okna z włączonym mldonkeyem z putty jak zamkne cała konsola sie zamyka włączenie mldonkeya /etc/rc.d/mldonkey start też nic nie daje. Zabijałem procesy dawałem chmod 777 dla katalogu mldonkey i nic. Zaznaczam że dodałem do firewalla przekierowania maćka:
iptables -A INPUT -p tcp -m multiport --dports 4662,6881 -j ACCEPT
iptables -A INPUT -p udp -m multiport --dports 4666 -j ACCEPT
Nie używam żadnych firewalli czerwa ani nic w tym stylu. Przekierowania pokazują sie w iptables.rules próbowałem dodać je również do samego firewall zaraz po ping niestety nic nie daje cały czas jest LOW ID. W poprzednich wersjach wszystko działało super a tu nic

Ma ktoś paczki do poprzednich wersji mldonkeya coś z 2.7.x ? albo nawet wcześniejsze? Byłbym wdzięczny. Pozdrawiam.