Freesco, NND, CDN, EOS

http://www.freesco.pl
Dzisiaj jest piątek, 15 grudnia 2017, 18:02

Strefa czasowa UTC+2godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
Post: sobota, 26 czerwca 2010, 19:33 
Offline
Honorowy Admin

Rejestracja: piątek, 5 lipca 2002, 17:30
Posty: 7800
Lokalizacja: Słupsk
Adres http://repo-nnd.nnd-linux.pl/ będzie wygaszany, proszę ustawić repozytoria w NND na:
http://repo.nnd.freesco.pl

_________________
Obrazek Belfer.one.PL
Obrazek Audio Cafe


Ostatnio zmieniony niedziela, 7 sierpnia 2011, 10:39 przez Maciek, łącznie zmieniany 1 raz

Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: czwartek, 20 października 2011, 21:18 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: niedziela, 19 grudnia 2004, 01:35
Posty: 179
Witam
Jaki jest pełny nowy adres do repozytoriów

Mam jeszcze takie i Pacman mi nic nie pobiera

[base-release]

#Server = http://ww1.devel.nnd-linux.pl/nnd/pakiety
#Server = http://ww2.devel.nnd-linux.pl/nnd/pakiety
#Server = http://ww3.devel.nnd-linux.pl/nnd/pakiety

Pozdrawiam

_________________
NND z 2008 2.4.35 | Neo 6MB | Pentium III 966 | 256 MB RAM | HDD 20GB | NIceshaper | Squid | Apache | MRTG | Samba | staty:ipfm,MRTG,stat.php |Tablica ogłoszeń |


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: czwartek, 20 października 2011, 21:21 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: niedziela, 19 grudnia 2004, 01:35
Posty: 179
Oczywiście nie mam # zahaszowane

_________________
NND z 2008 2.4.35 | Neo 6MB | Pentium III 966 | 256 MB RAM | HDD 20GB | NIceshaper | Squid | Apache | MRTG | Samba | staty:ipfm,MRTG,stat.php |Tablica ogłoszeń |


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: czwartek, 20 października 2011, 21:34 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: niedziela, 19 grudnia 2004, 01:35
Posty: 179
Już doszedłem
Bo miałem źle
Server = http://repo.nnd.freesco.pl/NND/pakiety

a powinno być

Server = http://repo.nnd.freesco.pl

za bardzo proste !!

_________________
NND z 2008 2.4.35 | Neo 6MB | Pentium III 966 | 256 MB RAM | HDD 20GB | NIceshaper | Squid | Apache | MRTG | Samba | staty:ipfm,MRTG,stat.php |Tablica ogłoszeń |


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: poniedziałek, 17 czerwca 2013, 15:38 
Offline

Rejestracja: sobota, 22 lipca 2006, 14:41
Posty: 82
Lokalizacja: Nowa Wieś Wielka
Hejka, jest jakiś problem z repo czy tylko ja tak mam? Np. pakiet rchtb pokazuje uszkodzone archiwum, poza tym pacman jakby nie widzi pakietów.

Pozdrowionka

_________________
Napis na grobie informatyka:
"kowalski.zip"


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek, 2 lipca 2013, 21:25 
Offline
Honorowy Admin

Rejestracja: piątek, 5 lipca 2002, 17:30
Posty: 7800
Lokalizacja: Słupsk
Adres http://repo.nnd.freesco.pl/ już działa.

_________________
Obrazek Belfer.one.PL
Obrazek Audio Cafe


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa UTC+2godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group
Hosting: Compus-Net
RobertKonik.pl