Colnet pisze:
Mis' pisze:
Problem polega na tym, że nie tylko nie czytałeś manuala, ale również nie czytałeś tego co opublikowaliśmy na nnd.freesco.pl.
I w tym miejscu nie masz racji mówiąc że nie czytałem tego co jest na nnd.freesco.pl - czytałem choć niewiele tam do przeczytania
nie ma tam za wiele - to prawda. Jednak informacja o podstawowych poleceniach pacmana jest. I co ważniejsze Maciek Ci napisał jak instalować w tym wątku.
Colnet pisze:
- czytałem też inne stronki do których dostałem linki - część z nich wiodła do stronek które nie istniały , część do stron które zmienily tresć itp .
Trudno oceniać jakie linki dostałeś, bo ten jeden który pojawił się w tym wątku działa.
Colnet pisze:
Poirytowany nieścisłościami w opisach o HTB na kilku stronkach, oraz uwrazliwiony na nieścislości po próbie instalacji HTB postanowiłem dopisać pelną nazwę niceshapera+wersja bo myślałem żę to kolejna po prostu nieścisłość.
Jeśli to taki straszny uchyb to przepraszam.
Znów nie wiadomo o jakich nieścisłościach piszesz... ale nieważne już teraz. Co do uchybu, to o ile pamiętam szkolne czasy, ten termin dotyczy metrologii... Chodzi Ci zapewne o uchybienie. Tak, zdecydowanie nieczytanie dokumentacji jest poważnym uchybieniem. Szczególnie jesli dopuszczają się tego administratorzy
Nie zrozum mnie źle - na tym forum większość tematów stanowią odpowiedzi, które bez problemów można znaleźć w dokumentacji odpowiednich programów.
Poponuję zakończyć ten wątek - i tak nic moje narzekanie nie zmieni...
P.S. Bardzo pomocne byłoby poinformowanie nas o zauważonych nieścisłościach/niedziałających linkach.