Cytuj:
Nie sprzedajemy programów do samodzielnej instalacji , to wymaga znajomości linuxa my podajemy kompletny sprzęt do dzielenie Internetu
Jestem ciekawy jak sobie będzie radził admin ktory nie bedzie znal serwera(linuxa), osobiście wole wiedzieć co firewall wyczynia

Cytuj:
Nie trzeba już kiepskich routerów za 200- 300 zł które nie mają żadnych możliwości efektywnego podziału łącza.
podam 3 przykłady których cena nie przekracza 300 zł i znajomość linuxa ogranicza się do minimum.
Tu chyba najprostrzym przykładem będzie Linksys WRT54GL + Tomato,
ewentualnie NND + niceshaper albo jak kto woli Slackware + skrypty inet. W necie kiedyś trafiłem na artykuł opisujący Linksysa + tomato lub ddwrt i cena tego routerka z softami alternatywnymi została wyceniona na około 2500... Co do distro... hmmm... dziwie się dlaczego mandriva przecież jest wiele innych ciekawszych dystrybucji które sa rekomendowane na serwer a jak dobrze pamiętam to mandrivy tam niema ale jak powiadają jeden woli matkę a inny córke....
PS. Z opisu aukcji to ja widzę ze nic nowego nie zostało odkryte bo wszystko to można mieć na dowolnym linuxie jedynie plus tego może być taki że zostało to zebrane do kupy i może jakiś ciekawy panel napisany.
Bo jak napisał Maciek Webmin jest niebezpieczny w rekach początkującego admina a i doświadczony admin tez może sie zdziwić jego działaniem czytaj edycją plików....