Freesco, NND, CDN, EOS

http://www.freesco.pl
Dzisiaj jest poniedziałek, 23 października 2017, 22:34

Strefa czasowa UTC+2godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
Post: niedziela, 26 sierpnia 2012, 14:14 
Offline

Rejestracja: środa, 1 czerwca 2005, 21:14
Posty: 75
Witam. Czy ktoś z szanownych użytkowników byłby w stanie skompilować paczkę najnowszego Niceshapera pod NND? Wiem że projekt nie jest już rozwijany ale jeszcze do końca grudnia planuje pracować na tym wydaniu, dlatego jeśli ktoś byłby w stanie mi udostępnić powyższy pakiet, byłbym bardzo wdzięczny :) link: http://niceshaper.jedwabny.net/files/ni ... e1.tar.bz2. Pozdrawiam!

_________________
SERWER Duron 800Mhz 256MB Ram, HDD 250GB 25 userów DSL 15000 plus 2x AP


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela, 16 września 2012, 22:46 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: niedziela, 18 maja 2003, 22:55
Posty: 386
Lokalizacja: Rzeszów
Ja również ślicznie proszę o takową paczkę... w sprawach kompilacyjnych jestem totalnie zielony.

_________________
------------------------
HOUSE music


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela, 30 września 2012, 21:18 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: środa, 29 czerwca 2005, 15:54
Posty: 327
moje_nnd pisze:
nnd 0.2.4
kernel 2.4.35-2nnd
iptables 1.3.4


tez porposze o paczuszkę podbno ma działac prawidło ,

dziękujemy:)

_________________
1xC2D 2,6ghz 2mb l2| 2 gb ddr2 | SSD 32 GB OCZ | 2.4.35-2nnd + modyfikacje
1xC2D 2,8Ghz | RAID 2x500 | CDN 2 3.1.1-4
Łącze: 500 / 500 TKT + LEVEL BGP
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek, 13 lutego 2014, 20:11 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: środa, 23 stycznia 2008, 17:32
Posty: 691
Lokalizacja: Pabianice
Nie chce sie wymadrzac, ale czemu zamiast tego nie rchtb ?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: sobota, 15 lutego 2014, 10:58 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: środa, 29 czerwca 2005, 15:54
Posty: 327
CyberDuck pisze:
Nie chce sie wymadrzac, ale czemu zamiast tego nie rchtb ?



temat stary korzystamy już z cdn2

_________________
1xC2D 2,6ghz 2mb l2| 2 gb ddr2 | SSD 32 GB OCZ | 2.4.35-2nnd + modyfikacje
1xC2D 2,8Ghz | RAID 2x500 | CDN 2 3.1.1-4
Łącze: 500 / 500 TKT + LEVEL BGP
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: sobota, 15 lutego 2014, 12:50 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: środa, 23 stycznia 2008, 17:32
Posty: 691
Lokalizacja: Pabianice
Tak sorki. Wiem. Nie spojrzalem na date postu.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa UTC+2godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group
Hosting: Compus-Net
RobertKonik.pl