A ja to bym przedewszystkim użył szukarki na forum.
http://forum.freesco.pl/viewtopic.php?p=82432#82432
Dziala, sprawdzałem.
Po co odkrywać na nowo koło?
Cytuj:
A ja pamietam, że ktoś na #nnd mówił żę php5 to strasznie dziurawe i nie działa często to co działa w php4. Czy jakoś tak ktoś pisał Very Happy
Znam php i moge z czystym sumieniem powiedziec ze większość błędów pomiędzy ver wynika z niepoprawnie napisanego kodu, na ktory php4 przymykało oko a 5 juz nie chce. Są drobne wyjątki. Tak po za tym(jak w wątku z linku powyzej) widac, bez problemu mozna uruchomic php4 i 5, i moim zdaniem w obecnej chwili jest to 'złoty środek'

Cytuj:
Nie wiem czy odpowiem na twoje pytanie, ale pamiętam dyskusję na liście mailowej archa o kompletnie zwalonym wydaniu php. Niestety nie mam teraz dostępu do tych maili więc nie sprawdzę o co chodziło. Nie pamiętam nawet czy był to problem z pakietem Archa czy ze źródłami php... ale wiem że coś gdzieś dzwoniło Smile
Był problem ze źródłami php, ale to było kilka ver(przynajmniej na archu) wstecz, teraz juz jest wszystko ok.
Cytuj:
a niech se będzie dziurawe Very Happy Razz a na serio potrzebuje to do prac na extreme-packiem, nikomu nie udostępniam miejsca na serwku Smile Zdarza mi się pracować poza domem a tam niemam jak zainstalować sobie php5 i mysql5 (btw. wspominałem, że będę się jeszcze produkować nad mysql5? Very Happy )
Heh, ciekawe podejscie.
Mysle ze nie duzy problem. Chociaz tak jak za php5 jestem, tak z mysqlem mysle ze sie nie ma co spieszyc.
Cytuj:
meczylem sie z tym kilka razy ale bez skutku... jak by jednak komus sie udalo te paczki zrobic i dac namiary to bede wdzieczny strasznie.
Udało, juz jakis czas temu. Wystarczyło użyć wyszukiwarki...
Pozdrawiam