Freesco, NND, CDN, EOS

http://www.freesco.pl
Dzisiaj jest wtorek, 12 grudnia 2017, 18:12

Strefa czasowa UTC+2godz.




Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: ipp2p-0.8.0
Post: sobota, 9 września 2006, 06:22 
Offline

Rejestracja: wtorek, 30 sierpnia 2005, 09:28
Posty: 29
Witam
Jesli jest ktoś zainteresowany skompilowałem pod Slakware 9 ipp2p-0.8.0 bez błędów.
Niby pasuje do starego NND. Oczywiście moja wiedza jest taka że musze dużo szukać w google. I nie wiem czy np trzeba czy należało by kompilować również iptables... Jeśli znalazł by się ktoś chętny do wyjaśnienia to bym się bardzo cieszył.
Oczywiście inne pakiety np mrtg postaram się także odświeżyć...
I na dniach umieścic na ftp...
Jak pisze bez sensu to proszę usunąć
Pozdrawiam


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: sobota, 9 września 2006, 09:35 
Offline
MODERATOR

Rejestracja: wtorek, 31 sierpnia 2004, 23:06
Posty: 3267
Lokalizacja: Katowice
Wez to co jest skompilowane pod nowe nnd. Powinno działać.

_________________
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: sobota, 9 września 2006, 11:12 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: sobota, 14 maja 2005, 15:07
Posty: 3177
Lokalizacja: Busko-Zdrój
Cytuj:
IPP2P v0.8.1_rc1 options:


a to nie ruszy?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: środa, 20 września 2006, 03:41 
Offline

Rejestracja: środa, 27 października 2004, 19:56
Posty: 42
Lokalizacja: pomorze
czerwo pisze:
Wez to co jest skompilowane pod nowe nnd. Powinno działać.


Skad je wziasc, jesli moge zapytac ;) ? Mam wersje 0.8.0_rc3 i ostatnio z czyms nowym uzyszkodniki wyskoczyly... :/


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: środa, 20 września 2006, 09:27 
Offline
MODERATOR

Rejestracja: wtorek, 31 sierpnia 2004, 23:06
Posty: 3267
Lokalizacja: Katowice
http://ww1.devel-nnd.brb.pl/nnd/

_________________
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: środa, 20 września 2006, 12:56 
Offline

Rejestracja: środa, 27 października 2004, 19:56
Posty: 42
Lokalizacja: pomorze
a jeszcze jedno pytanie - powinienem podmienic wszystkie pliki od iptables czy starczy tylko te dwa od ipp2p? Jak mialem podmienione tylko pliki od ipp2p to komenda:
iptables -m ipp2p --help
daje komunikat "segmentation fault" - wyczytalem ze to moze oznaczac brak laty na iptables. Podmienilbym cale iptables ale nie wiem czy potem mi nnd wstanie :)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: czwartek, 30 listopada 2006, 22:05 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: sobota, 14 maja 2005, 15:07
Posty: 3177
Lokalizacja: Busko-Zdrój
iproute2 - trzeba podmienic


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa UTC+2godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group
Hosting: Compus-Net
RobertKonik.pl