Freesco, NND, CDN, EOS

http://www.freesco.pl
Dzisiaj jest sobota, 4 kwietnia 2020, 01:53

Strefa czasowa UTC+2godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
Post: wtorek, 18 lipca 2006, 10:05 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: środa, 26 października 2005, 13:02
Posty: 1404
Lokalizacja: Mińsk Mazowiecki
Pilnie potrzebuje pliku mbstring.so powinien byc on gdzies w katalogach php, mam inaczej skompilowane php a nie moge przekompilowac od reki a plik jest mi konieczny, prosze o pomoc.

_________________
www.komputer.cuprum.pl
Intel Core 2 DUO QUAD, DUAL DDR2 8GB, GF8800 1 GB, HDD SATAII 750 GB + 750 GB + 80GB + IDE HDD 40 GB, Linux Mandriva 2008 PP


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: piątek, 4 sierpnia 2006, 12:23 
Offline

Rejestracja: sobota, 17 grudnia 2005, 01:21
Posty: 92
Lokalizacja: Kielce
witam.
podpinam sie do tej prosby :roll: , tez mi go brakuje :?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: czwartek, 10 sierpnia 2006, 13:45 
Offline
PGF

Rejestracja: wtorek, 27 czerwca 2006, 14:09
Posty: 2112
Lokalizacja: Poznań
Tego pliku nie ma w nnd. Trzeba by troche kombinować.

Dużo łatwiej jest wkompilować w php statycznie mbstring.

Jeżeli chcecie rozszerzenie mbstring, to sciągnijcie PKGBUILD'a i dopiszcie mu --enable-mbstring.

Możecie też ściąnąć gotową paczuszkę.


http://gim5.mine.nu/paczki/php/php-4.4. ... pkg.tar.gz

: [/] [] ()
pacman -U http://gim5.mine.nu/paczki/php/php-4.4.2-2nnd.pkg.tar.gz



Pozdrawiam

_________________
Jakub Cichocki

cogitech group | reklama, marketing, informatyka


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: poniedziałek, 12 marca 2007, 01:03 
Offline

Rejestracja: piątek, 9 czerwca 2006, 17:34
Posty: 29
Link na nieaktywny:/ A na stronce jest zaktualizowany ale nadal nie działa.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: poniedziałek, 12 marca 2007, 02:06 
Offline
PGF

Rejestracja: wtorek, 27 czerwca 2006, 14:09
Posty: 2112
Lokalizacja: Poznań
PHP z repo testing posiada już mbstring. Pamiętaj jednak, że decydując się na php z repo test, automatycznie decydujesz się na wszystkie paczki z testingu. Jeżeli Ci bardzo zależy to mogę odszukać w archiwum ze starego serwera tą paczkę i udostępnić ją jeszcze raz.

Edit: Patrzałem w archiwum z serwera, paczuszka niestety została usunięta. Do czego Ci mbstring?

_________________
Jakub Cichocki

cogitech group | reklama, marketing, informatyka


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: czwartek, 15 marca 2007, 14:48 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: środa, 26 października 2005, 13:02
Posty: 1404
Lokalizacja: Mińsk Mazowiecki
mbstring do UNICODE :D
mi sie udalo to wszystko po tym jak niezle namieszalem w systemie i nie mialem polskich znakow :)

_________________
www.komputer.cuprum.pl
Intel Core 2 DUO QUAD, DUAL DDR2 8GB, GF8800 1 GB, HDD SATAII 750 GB + 750 GB + 80GB + IDE HDD 40 GB, Linux Mandriva 2008 PP


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa UTC+2godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group
Hosting: Compus-Net
RobertKonik.pl