Freesco, NND, CDN, EOS

http://www.freesco.pl
Dzisiaj jest sobota, 4 kwietnia 2020, 01:18

Strefa czasowa UTC+2godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
Post: sobota, 24 lutego 2007, 07:50 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: niedziela, 5 lutego 2006, 21:27
Posty: 251
Witam czy ktos moglby mi pomoc w utworzeniu partycji i przeniesieniem kilku katalogow . Sytuacja jest taka

: [/] [] ()
root@serwer:~# fdisk -l

Disk /dev/hda: 80.0 GB, 80026361856 bytes
64 heads, 63 sectors/track, 38765 cylinders
Units = cylinders of 4032 * 512 = 2064384 bytes

   Device Boot      Start         End      Blocks   Id  System
/dev/hda1               1          62      124960+  82  Linux swap
/dev/hda2   *          63         792     1471680   83  Linux
root@serwer:~#


Pozdrawiam i dzieki za odp.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: sobota, 24 lutego 2007, 10:38 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: poniedziałek, 21 marca 2005, 14:25
Posty: 225
Lokalizacja: Wrocław
cfdisk

_________________
to co się daje za darmo, inni traktują jako nic niewarte

NND current @ COMPAQ Deskpro EN Series SFF 6350 | 64 MB RAM | 80 GB HDD | DSL 1000


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: sobota, 24 lutego 2007, 13:08 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: niedziela, 5 lutego 2006, 21:27
Posty: 251
Primary czy logical ?? Wiez moze jak sie przenosi katalogi ??


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: sobota, 24 lutego 2007, 16:05 
Offline
PGF

Rejestracja: wtorek, 27 czerwca 2006, 14:09
Posty: 2112
Lokalizacja: Poznań
aphex pisze:
Primary czy logical ?? Wiez moze jak sie przenosi katalogi ??

Moze byc primary. Przenosi komendą mv.

_________________
Jakub Cichocki

cogitech group | reklama, marketing, informatyka


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: sobota, 24 lutego 2007, 21:36 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: niedziela, 5 lutego 2006, 21:27
Posty: 251
Czy moze byc klopotliwe przeniesienie katalogu /var/ ???


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: niedziela, 25 lutego 2007, 02:03 
Offline
PGF

Rejestracja: wtorek, 27 czerwca 2006, 14:09
Posty: 2112
Lokalizacja: Poznań
aphex pisze:
Czy moze byc klopotliwe przeniesienie katalogu /var/ ???

nie, a dlaczego miałoby być?

_________________
Jakub Cichocki

cogitech group | reklama, marketing, informatyka


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa UTC+2godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: MSN [Bot] i 3 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group
Hosting: Compus-Net
RobertKonik.pl