Freesco, NND, CDN, EOS

http://www.freesco.pl
Dzisiaj jest sobota, 28 marca 2020, 21:57

Strefa czasowa UTC+2godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Post: piątek, 16 marca 2007, 22:29 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: wtorek, 18 kwietnia 2006, 10:58
Posty: 266
Lokalizacja: Rzeszów
stad takie coś dostałe zadzwoniłem pani mi powiedziała ze będzie za free i nowe oferty

http://bizon-dc.pl/skanuj.jpg

ogromniasty obrazek usunięty przez moderatora


Ostatnio zmieniony sobota, 17 marca 2007, 00:17 przez Szurik, łącznie zmieniany 1 raz

Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: sobota, 17 marca 2007, 00:11 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: sobota, 14 maja 2005, 15:07
Posty: 3177
Lokalizacja: Busko-Zdrój
Cytuj:
MW ilu masz klientów że nie masz problemów z połączeniami?


razem czy liczac na kazdy router :)

na najbardziej obleganym mam okolo 95 osob, i tu mam problemy.
ale nie z polaczeniami lecz z samym routerem, juz gdzies wspominalem,
ze sam z siebie sie powiesi, a po postawieniu go w innej sieci chodzi bezawaryjnie i podobnie z kompem z innej lokalizacj.
tam stoi bez problemu mimo ze osob jest niewiele mnie bo okolo 80,
a po zmianie na to pechowe miejsca, niekiedy wisi po 1 minucie !

wracajac do polaczen, a raczej ilosci nie mam zadnych klopotow.
czasem ogolna suma dochodzi do 1000, ale i to wydaje mi sie nie rewelacja.
bywalo chwilami od jakiegos hosta i 3000, ale zadnych skutkow ubocznych nie zaobserwowalem.

co innego w przypadku AP, jak byly tanie to sie wieszaly po kilka razy na dobe, a na tonze av6660 zadnej zwiechy przez prawie 2 lata ! a stoi ich chyba z 15.

kur... oby nie zapeszyc - narazie po zmianie kernela stoi 2 tygodnie.
jedyna dziwna zecz to ze mrtg rysuje proste linie przez kilka cyki, tak jakby nie zliczalo transferu, a jedynie przpisywalo stary z poprzedniego cyklu, ale to mi specjalnie nie przeszkadza.

_________________
Pomógł? wypij jego zdrowie.
http://nnd-linux.pl/faq.php
http://wiki.nnd.freesco.pl/index.php/FAQ


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: niedziela, 18 marca 2007, 20:06 
Offline

Rejestracja: poniedziałek, 20 lutego 2006, 00:16
Posty: 35
tez mi powiedzieli ze za darmo bedzie i zaczna to wdrazac stopniowo od 17 kwietnia


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: poniedziałek, 19 marca 2007, 20:29 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: niedziela, 23 stycznia 2005, 12:00
Posty: 480
A czy mozna zrezygnowac i automatycznie podpisac nowa umowe w nowej promocji bez przerwy w dostepie do internetu? :D


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: poniedziałek, 19 marca 2007, 20:33 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: niedziela, 10 września 2006, 18:33
Posty: 228
Lokalizacja: Żyraków ok. Dębicy
nie wiem jak w TP S.a. ale w multimedi ja tak robilem że konczyla sie umowa jechalem zrywalem starą i podpisywalem umowe na następną zero przerwy

_________________
WRT54G v3.1 z TOMATO
Ovislink 5460+APPRO + Yagi 12dbi
2048/256 3 users
LaFonera + FON
DLink DNS-323 2x320GB WD RAID0


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: poniedziałek, 2 kwietnia 2007, 22:58 
Offline
CDN Support

Rejestracja: środa, 12 lipca 2006, 14:46
Posty: 497
Lokalizacja: Sarnaki / Warszawa
wie ktoś czy ceny tych łączy (podstawowe opcje) zmienią się i co z aktywacją, czy bedzie tak jak w promocji jesiennej za 1 zł???

pozdrawiam.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: wtorek, 3 kwietnia 2007, 07:13 
Offline
MODERATOR

Rejestracja: poniedziałek, 8 marca 2004, 23:29
Posty: 1177
Lokalizacja: miasto Świętej Wieży
w tepsie tez jeszcze nie wiedzą ;) brak informacji

_________________
Pozdrawiam

Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: wtorek, 3 kwietnia 2007, 09:55 
Offline
MODERATOR

Rejestracja: wtorek, 31 sierpnia 2004, 23:06
Posty: 3267
Lokalizacja: Katowice
w tepsie nigdy nic nie wiadomo wiec nic nowego :P

_________________
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: wtorek, 3 kwietnia 2007, 15:31 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: niedziela, 26 lutego 2006, 15:24
Posty: 105
przyznam sie i odrazu przepraszam :P
Ja pracuje na BL i jak tylko będe miał jakieś info bo sam monituje bo zmieniam desla, to dam wam znac ze wszelkimi szczegolami :D

Na dzień dzisiejszy zakonczone zostały wszelkie promocje odnosnie dsl. Jedyna aktywna jest dsl migracja.

_________________
Pentium II 350MHz/512KB IDE 4,0GB 128MB/100MHz 20 urzyszkodników DSL2000/256


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: czwartek, 5 kwietnia 2007, 10:29 
Offline

Rejestracja: wtorek, 21 marca 2006, 21:09
Posty: 70
Ja mam straszliwe klopoty z pingami do pierwszego modemu brzegowego ktoy wynosi 30ms. 22 marca mi naprawili na tydzien, ale potem wymienili port nie wiem dlaczego i znow ot samo. Dzis byl technik przynisol nowy modem i ma teraz wymieniac port. Oczywscie nie garna sie do roboty bo nic w umowie nie masz napisanego ehh.
Dlaczego w Polsce nie ma normalnych praw i umow, 40ms do onetu to chyba bym musial pingowac z afganistanu :(


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: czwartek, 5 kwietnia 2007, 19:44 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: wtorek, 18 kwietnia 2006, 10:58
Posty: 266
Lokalizacja: Rzeszów
zadzwoniłem do tych kolesi z tpsa i tak mi powiedzieli! zadzwoni i zapytaj niby za darmo wiec nie zbiedniejesz :)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: piątek, 6 kwietnia 2007, 19:38 
Offline
CDN Support

Rejestracja: środa, 12 lipca 2006, 14:46
Posty: 497
Lokalizacja: Sarnaki / Warszawa
ja dzwoniłem juz do nich 2x, dowiedzialem sie ze nie jest jeszcze ustalony termin tej promocji, zapytalem jeszcze czy nowa promocja bedzie atrakcyjniejsza od jesiennej, konsultant powiedzial że prawdopodobnie tak.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: piątek, 13 kwietnia 2007, 20:14 
Offline
CDN Support

Rejestracja: środa, 12 lipca 2006, 14:46
Posty: 497
Lokalizacja: Sarnaki / Warszawa
dzis dzwonilem, w poniedzialek juz powinni wiedziec cos na temat nowej promocji.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: wtorek, 17 kwietnia 2007, 07:57 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: niedziela, 26 lutego 2006, 15:24
Posty: 105
w poniedzialek jeszcze nic nie wiedzieli :P

Moze dzisiaj sie pojawi jakas informacja. Jak juz mowilem jak tylko sie pojawi jakies info to odrazu dam wam znac.

_________________
Pentium II 350MHz/512KB IDE 4,0GB 128MB/100MHz 20 urzyszkodników DSL2000/256


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: wtorek, 17 kwietnia 2007, 15:49 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: niedziela, 23 stycznia 2005, 12:00
Posty: 480
czego sie tak goraczkujecie wszyscy... Jak beda nowe promocje to kazdy zainteresowany napewno bedzie o nich wiedzial... wkoncu list od Tepsy poszedl do wszystkich posiadaczy DSLa...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: wtorek, 17 kwietnia 2007, 15:55 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: niedziela, 26 lutego 2006, 15:24
Posty: 105
mazol: bla bla bla :P

Niema chwilowo o czym pisać to sobie ludziki pisza o tym jak TP leci w chu'a :D lol

_________________
Pentium II 350MHz/512KB IDE 4,0GB 128MB/100MHz 20 urzyszkodników DSL2000/256


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: wtorek, 17 kwietnia 2007, 16:04 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: niedziela, 23 stycznia 2005, 12:00
Posty: 480
no chyba tak...

I tak sie skonczy na tym ze tepsa wszystkich nas wy....ja


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: sobota, 21 kwietnia 2007, 15:27 
Offline
CDN Support

Rejestracja: środa, 12 lipca 2006, 14:46
Posty: 497
Lokalizacja: Sarnaki / Warszawa
dzis dowiedzialem sie ze nowa promocja czeka jeszcze na zatwierdzenie przez UKE.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: sobota, 21 kwietnia 2007, 16:32 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: środa, 8 czerwca 2005, 19:39
Posty: 571
tompl pisze:
Ja mam straszliwe klopoty z pingami do pierwszego modemu brzegowego ktoy wynosi 30ms. 22 marca mi naprawili na tydzien, ale potem wymienili port nie wiem dlaczego i znow ot samo. Dzis byl technik przynisol nowy modem i ma teraz wymieniac port. Oczywscie nie garna sie do roboty bo nic w umowie nie masz napisanego ehh.
Dlaczego w Polsce nie ma normalnych praw i umow, 40ms do onetu to chyba bym musial pingowac z afganistanu :(


U mnie dokladnie to samo! :( Ch'j by ich strzelił!

_________________
| ArchLinux X64 2.6.29-6 (Custom) @ IBM eServer 235
| Intel Xeon 2,4GHz (x2) : 2GB RAM : 2x36GB SCSI (RAID1)
| httpd2.6 mysql exim dhcpd named proftpd stats niceshaper06
| WAN: 35|35 mb/s (GTS) @ 500+ hosts


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: sobota, 21 kwietnia 2007, 16:40 
Offline
MODERATOR

Rejestracja: sobota, 30 lipca 2005, 14:08
Posty: 3984
Lokalizacja: Rzeszów
barte-k pisze:
tompl pisze:
Ja mam straszliwe klopoty z pingami do pierwszego modemu brzegowego ktoy wynosi 30ms. 22 marca mi naprawili na tydzien, ale potem wymienili port nie wiem dlaczego i znow ot samo. Dzis byl technik przynisol nowy modem i ma teraz wymieniac port. Oczywscie nie garna sie do roboty bo nic w umowie nie masz napisanego ehh.
Dlaczego w Polsce nie ma normalnych praw i umow, 40ms do onetu to chyba bym musial pingowac z afganistanu :(


U mnie dokladnie to samo! :( Ch'j by ich strzelił!

http://forum.freesco.pl/viewtopic.php?t=11187

_________________
FAQ dla NND: http://nnd-linux.pl/faq.php
Doswiadczenie, to cos, co zdobywasz tuz po chwili w ktorej go potrzebowales.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna

Strefa czasowa UTC+2godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group
Hosting: Compus-Net
RobertKonik.pl