Freesco, NND, CDN, EOS

http://www.freesco.pl
Dzisiaj jest sobota, 4 kwietnia 2020, 01:58

Strefa czasowa UTC+2godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Kaczory
Post: czwartek, 15 marca 2007, 14:05 
Offline

Rejestracja: czwartek, 16 czerwca 2005, 15:38
Posty: 70
Czy wy tez czasem tak macie ze jak wchodzicie na forum to włącza wam sie inna strona a konkretnie http://kaczory.net.pl/ i tylko z jedengo komputera mogę wejść na forum


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: czwartek, 15 marca 2007, 14:17 
Offline
MODERATOR

Rejestracja: sobota, 30 lipca 2005, 14:08
Posty: 3984
Lokalizacja: Rzeszów
Wyczysc sobie cache przegladarki.
BTW: co to ma wspolnego z dyskusjami ogolnymi o NND? Temat przenosze.

_________________
FAQ dla NND: http://nnd-linux.pl/faq.php
Doswiadczenie, to cos, co zdobywasz tuz po chwili w ktorej go potrzebowales.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: czwartek, 15 marca 2007, 14:46 
Offline
PGF

Rejestracja: sobota, 15 marca 2003, 13:54
Posty: 2780
tasiorek pisze:
Wyczysc sobie cache przegladarki.


Nie jest tak jak mówisz. Wyczyszczenie cachu nie pomaga , wejście zarówno przez http://forum.freesco.pl jak i najpierw http://nnd.freesco.pl a później klikanie na odnośnik "forum" też nic nie daje. Używałem już dowolnej przeglądarki i jest to samo. Problem najwyraźniej jest inny.

_________________
Internet TV telefon - Nakło nad Notecią
NoNieno.pl - urywa gacie :)
Szybkie kobiety i piękne samochody


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: czwartek, 15 marca 2007, 16:33 
Offline

Rejestracja: czwartek, 16 czerwca 2005, 15:38
Posty: 70
No właśnie ja już na różnych komputerach nawet sprawdzałem byłem u kumpli i u nich jest to samo, i tylko na jednym mogę wejść na forum. Coś jest nie tak.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: czwartek, 15 marca 2007, 17:36 
Offline
Honorowy Admin

Rejestracja: piątek, 5 lipca 2002, 17:30
Posty: 7800
Lokalizacja: Słupsk
Sprawa dotyczy zmian dostawcy dla hosta forum. Teraz już nie powinno się to pojawiać, przyczyna była związana z opóźnianiem rozgłaszania się nazw, wywołany zostawał inny host na którym nie było virtuala. Myślę, że teraz już była ostateczna zmiana IP i więcej ten problem nie powstanie.

_________________
Obrazek Belfer.one.PL
Obrazek Audio Cafe


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa UTC+2godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group
Hosting: Compus-Net
RobertKonik.pl