Freesco, NND, CDN, EOS

http://www.freesco.pl
Dzisiaj jest czwartek, 17 sierpnia 2017, 01:39

Strefa czasowa UTC+2godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: open office 3
Post: środa, 1 września 2010, 19:57 
Offline
Honorowy Admin

Rejestracja: piątek, 5 lipca 2002, 17:30
Posty: 7798
Lokalizacja: Słupsk
Przyjechało mi dziecko na krótko i ma problem z OO w swoim laptopie. Dziwne rzeczy dzieją się z fragmentami tekstu do których użyto opcji "wyliczanie i numerowanie" np. w zależności od widoku "szerokość strony lub "100%" znikają i pojawiają się znaki tego wyliczania (myślniki lub kropki), pojawiają się przesunięcia tekstu takie jak by użyto dodatkowych tabulatorów, ten sam plik przesłany na mój komputer wyświetla się prawidłowo. Na obu komputerach ten sam system (nie windows, więc wirusy odpadają) i ta sama wersja OO.
Rozpoczynam burzę mózgów, więc wszelkie teorie mile widziane.

_________________
Obrazek Belfer.one.PL
Obrazek Audio Cafe


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: czwartek, 2 września 2010, 21:51 
Offline

Rejestracja: środa, 24 lutego 2010, 09:18
Posty: 3
A czasami nie wina karty graficznej?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: czwartek, 2 września 2010, 22:26 
Offline
Honorowy Admin

Rejestracja: piątek, 5 lipca 2002, 17:30
Posty: 7798
Lokalizacja: Słupsk
Nie sądzę. Karta graficzna w laptopie to nvidia i we wszystkich pozostałych aplikacjach pracuje bez zarzutów. Mam też potwierdzenie, że to coś w samym OO - zostały zrobione dwa eksporty do PDF i te pliki się różnią, więc jednak sam program coś pierdzieli, ale kompletnie nie wiem dlaczego.

_________________
Obrazek Belfer.one.PL
Obrazek Audio Cafe


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: odp
Post: sobota, 4 września 2010, 22:29 
Offline
PGF

Rejestracja: środa, 30 lipca 2003, 14:11
Posty: 10
Lokalizacja: Kęsowo
Może warto sprawdzić jak to zadziała na tym laptopie w systemie uruchomionym z płyty. Będziemy trochę dalej


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: niedziela, 5 września 2010, 10:37 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: niedziela, 16 maja 2004, 21:32
Posty: 1202
Lokalizacja: Bieruń
A OO nie ma ustawień "default", moze odinstalowanie i zainstalowanie od nowa pomoże.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: piątek, 24 września 2010, 12:17 
Offline

Rejestracja: piątek, 24 września 2010, 12:13
Posty: 1
Właśnie chciałem to zaproponować , miałem podobny problem - odinstalowania i ponowne zainstalowanie oprogramownia pomogło .


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa UTC+2godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group
Hosting: Compus-Net
RobertKonik.pl