Freesco, NND, CDN, EOS

http://www.freesco.pl
Dzisiaj jest sobota, 21 października 2017, 17:54

Strefa czasowa UTC+2godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20 ] 
Autor Wiadomość
Post: poniedziałek, 9 marca 2009, 11:56 
Offline

Rejestracja: czwartek, 19 lipca 2007, 15:00
Posty: 8
Witam,

Jak w temacie. Nie da się wejść na podstronę. Google w cached version też już mają pustą stronę.

Pozdrawiam,
Łukasz


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: poniedziałek, 9 marca 2009, 12:31 
Offline
PGF

Rejestracja: piątek, 25 lutego 2005, 18:22
Posty: 1430
Lokalizacja: Elbląg
Maciek zaraz powie, że to spisek tepsy ;)

_________________
F33/F07,F11,F13,F17
ObrazekObrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: poniedziałek, 9 marca 2009, 13:19 
Offline
Honorowy Admin

Rejestracja: piątek, 5 lipca 2002, 17:30
Posty: 7799
Lokalizacja: Słupsk
Swego czasu FAQ był na serwerze ze stroną, ale tasiorek chciał to mieć u siebie i strona z FAQ jest obecnie includowana z jego serwera. A jemu jak widać się znudziło doglądanie tego..

_________________
Obrazek Belfer.one.PL
Obrazek Audio Cafe


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: poniedziałek, 9 marca 2009, 22:01 
Offline
MODERATOR

Rejestracja: sobota, 30 lipca 2005, 14:08
Posty: 3984
Lokalizacja: Rzeszów
Faktycznie mialem problemy z serwerem, ale faq caly czas jest dostepne pod adresem http://dnet.pl/~tasior/nnd

_________________
FAQ dla NND: http://nnd-linux.pl/faq.php
Doswiadczenie, to cos, co zdobywasz tuz po chwili w ktorej go potrzebowales.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: poniedziałek, 9 marca 2009, 23:16 
Offline
PGF

Rejestracja: wtorek, 27 czerwca 2006, 14:09
Posty: 2112
Lokalizacja: Poznań
Na stronie też już chodzi. I po bólu, jak u dentysty.

_________________
Jakub Cichocki

cogitech group | reklama, marketing, informatyka


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: czwartek, 9 kwietnia 2009, 10:11 
Offline
MODERATOR

Rejestracja: środa, 24 października 2007, 15:30
Posty: 329
Lokalizacja: Sadowne
Cytuj:
Faktycznie mialem problemy z serwerem, ale faq caly czas jest dostepne pod adresem http://dnet.pl/~tasior/nnd


Przykro mi bardzo, ale nie jest :(

#Edit

Dzięki za nowego linka :)


Ostatnio zmieniony czwartek, 9 kwietnia 2009, 10:14 przez Saturas, łącznie zmieniany 2 razy

Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: czwartek, 9 kwietnia 2009, 10:13 
Offline
MODERATOR

Rejestracja: sobota, 30 lipca 2005, 14:08
Posty: 3984
Lokalizacja: Rzeszów
Mam zbyt wiele zmian, zeby wszystko ogarnac. Faq jest na http://ramzes.dnet.pl/~tasior/nnd/

_________________
FAQ dla NND: http://nnd-linux.pl/faq.php
Doswiadczenie, to cos, co zdobywasz tuz po chwili w ktorej go potrzebowales.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: czwartek, 9 kwietnia 2009, 23:33 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: środa, 23 stycznia 2008, 17:32
Posty: 690
Lokalizacja: Pabianice
To dodaj tez w faq taka informacje, a nie przy braku faq kto wpadnie na to
zeby informacji na ten temat szukac na forum ?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: piątek, 10 kwietnia 2009, 14:19 
Offline
PGF

Rejestracja: wtorek, 27 czerwca 2006, 14:09
Posty: 2112
Lokalizacja: Poznań
CyberDuck pisze:
To dodaj tez w faq taka informacje, a nie przy braku faq kto wpadnie na to
zeby informacji na ten temat szukac na forum ?

<ściana>

_________________
Jakub Cichocki

cogitech group | reklama, marketing, informatyka


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: sobota, 11 kwietnia 2009, 12:04 
Offline
MODERATOR

Rejestracja: sobota, 30 lipca 2005, 14:08
Posty: 3984
Lokalizacja: Rzeszów
Faq wrocilo pod stary adres (pod http://ramzes.dnet.pl/~tasior/nnd/ tez bedzie dostepne). Przepraszam wszystkich za zamieszanie.

_________________
FAQ dla NND: http://nnd-linux.pl/faq.php
Doswiadczenie, to cos, co zdobywasz tuz po chwili w ktorej go potrzebowales.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: poniedziałek, 18 maja 2009, 19:49 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: środa, 23 stycznia 2008, 17:32
Posty: 690
Lokalizacja: Pabianice
Czy to tylko u mnie czy ogolnie ?
Wczoraj i dzisiaj nie bylo forum i strony glownej.
Tak jakby wysiadl serwer ...
Co sie dzieje ?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: poniedziałek, 18 maja 2009, 20:37 
Offline

Rejestracja: niedziela, 7 października 2007, 23:10
Posty: 68
Chyba tylko u Ciebie


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: poniedziałek, 18 maja 2009, 21:59 
Offline
Honorowy Admin

Rejestracja: piątek, 5 lipca 2002, 17:30
Posty: 7799
Lokalizacja: Słupsk
Nie było przerw w działaniu żadnego serwera.

_________________
Obrazek Belfer.one.PL
Obrazek Audio Cafe


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: wtorek, 19 maja 2009, 07:30 
Offline
PGF

Rejestracja: piątek, 25 lutego 2005, 18:22
Posty: 1430
Lokalizacja: Elbląg
Maciek pisze:
Nie było przerw w działaniu żadnego serwera.

Też nie zauważyłem....

_________________
F33/F07,F11,F13,F17
ObrazekObrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: wtorek, 19 maja 2009, 18:26 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: środa, 23 stycznia 2008, 17:32
Posty: 690
Lokalizacja: Pabianice
No to nie wiem co sie dzialo. W kazdym razie przez dwa kolejne dni
nie bylo strony przez okolo 30 min okolo godziny 12 przy czym :
1. inne strony dzialaly normalnie
2. nie wykonywalem zadnego restartu, a strona sama wrocila

Ale moze i macie racje ...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: sobota, 23 maja 2009, 02:51 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: środa, 23 stycznia 2008, 17:32
Posty: 690
Lokalizacja: Pabianice
Wiem, ze nie ladnie post pod postem, ale ...
Juz wiem czego to bylo przyczyna.
Kiedys mialem innego dostawce internetowego i jakos sie tak
stalo, ze zachowalem jego DNS'y bo mi ladnie strony wchodzily.
Okazalo sie, ze coraz czestsza praktyka dostawcow jest blokowanie
wejscia przez DNS jesli nie jest sie w danej sieci. Poprostu mialem
czasami blokade DNS. Wymienilem na inne typowe dla aktualnego
dostawcy i wszystko jest cacy.
Ciekawe tylko, ze wybiorcze strony byly blokowane ...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: czwartek, 16 lipca 2009, 18:20 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: wtorek, 3 marca 2009, 03:48
Posty: 128
Odświeżę trochę temat bo mi faq się nie wyświetla - Wam też?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: czwartek, 16 lipca 2009, 18:46 
Offline
Honorowy Admin

Rejestracja: piątek, 5 lipca 2002, 17:30
Posty: 7799
Lokalizacja: Słupsk
Tym razem wina jest po stronie admina strony (Jakub do tablicy), FAQ u tasiora działa normalnie http://ramzes.dnet.pl/~tasior/nnd/index.html

_________________
Obrazek Belfer.one.PL
Obrazek Audio Cafe


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: piątek, 17 lipca 2009, 02:18 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: wtorek, 3 marca 2009, 03:48
Posty: 128
Ok.
Dzięki za alternatywny link.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: piątek, 17 lipca 2009, 08:17 
Offline
MODERATOR

Rejestracja: sobota, 30 lipca 2005, 14:08
Posty: 3984
Lokalizacja: Rzeszów
Ze wzgledu na to, ze faq zbyt czesto aktualizowane nie bedzie, bo nie ma takiej potrzeby, to proponuje wrzucic je na ten sam serwer co reszte strony.

_________________
FAQ dla NND: http://nnd-linux.pl/faq.php
Doswiadczenie, to cos, co zdobywasz tuz po chwili w ktorej go potrzebowales.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20 ] 

Strefa czasowa UTC+2godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group
Hosting: Compus-Net
RobertKonik.pl