Freesco, NND, CDN, EOS

http://www.freesco.pl
Dzisiaj jest sobota, 22 lipca 2017, 20:55

Strefa czasowa UTC+2godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Post: niedziela, 24 lutego 2008, 17:18 
Offline
Honorowy Admin

Rejestracja: piątek, 5 lipca 2002, 17:30
Posty: 7798
Lokalizacja: Słupsk
Całkiem możliwe, że podobnie jak w przypadku poprzedniego modemu zxdsl, trzeba by edytować źródła, ale bez modemu nic nie zrobię.

_________________
Obrazek Belfer.one.PL
Obrazek Audio Cafe


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: niedziela, 2 marca 2008, 00:07 
Offline

Rejestracja: środa, 20 lutego 2008, 18:04
Posty: 5
No trudno, router ADSL już zamówiony. Jak będę miał już net to mogę podłącyć ten modem do kompa z NND i udostępnić go przez ssh oraz podać hasło root'a. Może to coś pomoże w budowie paczki ze sterownikiem. Mi w prawdzie już ten sterownik nie będzie potrzebny ale na pewno komuś się jeszcze przyda.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: niedziela, 2 marca 2008, 01:30 
Offline
PGF

Rejestracja: wtorek, 27 czerwca 2006, 14:09
Posty: 2112
Lokalizacja: Poznań
laszlo-groszek pisze:
No trudno, router ADSL już zamówiony. Jak będę miał już net to mogę podłącyć ten modem do kompa z NND i udostępnić go przez ssh oraz podać hasło root'a. Może to coś pomoże w budowie paczki ze sterownikiem. Mi w prawdzie już ten sterownik nie będzie potrzebny ale na pewno komuś się jeszcze przyda.

Trzeba by go podłączyć jeszcze do jakiejś neostrady, aby taki zabieg mógł zakończyć się powodzeniem.

_________________
Jakub Cichocki

cogitech group | reklama, marketing, informatyka


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: niedziela, 2 marca 2008, 03:06 
Offline
Honorowy Admin

Rejestracja: piątek, 5 lipca 2002, 17:30
Posty: 7798
Lokalizacja: Słupsk
Jedynym sposobem na rozwiązanie sprawy jest dostarczenie modemu któremuś z developerów.

_________________
Obrazek Belfer.one.PL
Obrazek Audio Cafe


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: niedziela, 2 marca 2008, 05:12 
Offline
PGF

Rejestracja: wtorek, 27 czerwca 2006, 14:09
Posty: 2112
Lokalizacja: Poznań
Maciek pisze:
Jedynym sposobem na rozwiązanie sprawy jest dostarczenie modemu któremuś z developerów.

Dokładnie to miałem na myśli.

OT: Kiedy Ty sypiasz?;-)

_________________
Jakub Cichocki

cogitech group | reklama, marketing, informatyka


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: niedziela, 2 marca 2008, 16:10 
Offline
MODERATOR

Rejestracja: poniedziałek, 27 stycznia 2003, 23:39
Posty: 3065
Lokalizacja: Kraków/Częstochowa
Maciek pisze:
Jedynym sposobem na rozwiązanie sprawy jest dostarczenie modemu któremuś z developerów.

A nie przejdzie coś takiego z dwoma modemami podłączonymi?
IMO powinno się udać.

_________________
Ten post Ci pomógł? Zaznacz go jako pomocny .


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: niedziela, 2 marca 2008, 16:23 
Offline
Honorowy Admin

Rejestracja: piątek, 5 lipca 2002, 17:30
Posty: 7798
Lokalizacja: Słupsk
Nie będę kombinował jakichś totalnych wygłupów, mi internet działa, jeśli użytkownicy chcieliby dodać ten modem, to musza nam go dać do testów, to jest praktycznie kilka złotych wartości z tym, że dotychczas nie można go było kupić. Jeśli nikt z użytkowników nam tego nie podeśle, to za jakiś czas kupimy na allegro i się wtedy zobaczy, ale to może trochę czasu upłynąć...

_________________
Obrazek Belfer.one.PL
Obrazek Audio Cafe


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Strefa czasowa UTC+2godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group
Hosting: Compus-Net
RobertKonik.pl