Freesco, NND, CDN, EOS

http://www.freesco.pl
Dzisiaj jest poniedziałek, 21 sierpnia 2017, 14:03

Strefa czasowa UTC+2godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
Post: niedziela, 17 stycznia 2010, 15:56 
Offline
PGF

Rejestracja: sobota, 15 marca 2003, 13:54
Posty: 2780
Takimi błędami sypie mi system na jednym z serwerów:
Cytuj:
.
.
.
eth1: Too much work at interrupt, IntrStatus=0x0001.
eth1: Too much work at interrupt, IntrStatus=0x0001.
eth1: Too much work at interrupt, IntrStatus=0x0001.
eth1: Too much work at interrupt, IntrStatus=0x0001.
eth1: Too much work at interrupt, IntrStatus=0x0001.
eth1: Too much work at interrupt, IntrStatus=0x0001.
.
.
.
.


co ciekawe nie ma konfliktu przerwań:

: [/] [] ()
           CPU0       CPU1
  0:   42323533          0    IO-APIC-edge  timer
  1:          5          0    IO-APIC-edge  keyboard
  2:          0          0          XT-PIC  cascade
  8:          1          0    IO-APIC-edge  rtc
 14:          5          0    IO-APIC-edge  ide0
 16: 2108127020          0   IO-APIC-level  eth0
 19:    3502697          0   IO-APIC-level  libata
 20: 1993074018          0   IO-APIC-level  eth1
NMI:          0          0
LOC:   42290972   42291195
ERR:          0
MIS:          0


Czy możecie coś podpowiedzieć?

_________________
Internet TV telefon - Nakło nad Notecią
NoNieno.pl - urywa gacie :)
Szybkie kobiety i piękne samochody


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: niedziela, 17 stycznia 2010, 16:49 
Offline
Honorowy Admin

Rejestracja: piątek, 5 lipca 2002, 17:30
Posty: 7798
Lokalizacja: Słupsk
Tak nagle się stało, czy dopiero zauważyłeś?
Nie jestem dziś pewny, ale chyba kiedyś miałem podobny komunikat na mandrivie przy skanowaniu sieci.

_________________
Obrazek Belfer.one.PL
Obrazek Audio Cafe


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: niedziela, 17 stycznia 2010, 17:29 
Offline
MODERATOR

Rejestracja: sobota, 30 lipca 2005, 14:08
Posty: 3984
Lokalizacja: Rzeszów
Powtorze kolejny raz: realtek nie nadaje sie na router. Wymien to na porzadne intele i problem zniknie.

_________________
FAQ dla NND: http://nnd-linux.pl/faq.php
Doswiadczenie, to cos, co zdobywasz tuz po chwili w ktorej go potrzebowales.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela, 27 października 2013, 18:25 
Offline

Rejestracja: niedziela, 27 października 2013, 18:22
Posty: 3
Dokładnie, Intele się nadają, wiem bo sam z nich korzystam

_________________
Nowe inwestycje mieszkaniowe Bemowo.
Tanie kasy fiskalne Warszawa.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela, 1 grudnia 2013, 20:34 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: poniedziałek, 17 lipca 2006, 13:32
Posty: 220
Miałem podobnie. Wymieniłem kartę 10/100 na 10/100/1000 i problem zniknął. Wszystko na realtekach.

_________________
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa UTC+2godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group
Hosting: Compus-Net
RobertKonik.pl