Freesco, NND, CDN, EOS

http://www.freesco.pl
Dzisiaj jest niedziela, 17 sierpnia 2025, 01:51

Strefa czasowa UTC+2godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 16 ] 
Autor Wiadomość
mozecie polecic jakis inne dystrybucje do sdi waszym zdaniem lepsze od freesco latwiejsze w obsludze i mający najlepiej jakis kontrol panel na www Znacie cos takiego czy tylko w freesco siedzicie

Tytuł:
MODERATOR

Cytuj:
latwiejsze w obsludze

Wiesz co? Daj sobie spokój z komputerami :lol:

Tytuł: !
no pieknie moderator sie wypowiedział

Chleb ci odbieram czy co ????????

człowieku sa jeszcze inne dystrybucje z tego co slyszałem ,
ograniczasz sie tylko do freesco!
twoj mozg jest ograniczony!

Tytuł: 1
a i jeszcze cos trzeba byc imbecylem zeby nie brac pod uwage innych dystrybucji!

ta ksywka pasuje do ciebie jak ulał LAMER - MOderator

Tytuł: Re: 1
nyper pisze:
a i jeszcze cos trzeba byc imbecylem zeby nie brac pod uwage innych dystrybucji!

Kolego daruj sobie osobiste wycieczki, bo przeginasz tym swoim chamskim zachowaniem. Poziom, ktory soba prezentujesz w tym i w innych watkach jest jednym slowem zalosny i jezeli chcesz jeszcze od kogos otrzymac jakas pomoc to radze dac sobie na wstrzymanie. To nie "czat" na wp czy onecie, ze mozesz sobie bluzgac i obrazac wszystkich na lewo i prawo.Skoro jestes taki "oblatany", ze kazdy dla Ciebie to imbecyl, to po co pytasz sie o cokolwiek? Przeciez tutaj sa sami idioci, co nic nie wiedza ;) A moze uzycie www.google.com przegracza Twoje umiejetnosci? I Lamer nic sie nie pomylil, piszac zebys dal sobie spokoj z komputerami... ;)
Cytuj:
ta ksywka pasuje do ciebie jak ulał LAMER - MOderator

Na Twoim miejscu to pomodlibym sie do "bozi" aby dala Ci przynajmniej 1/4 rozumu Lamera ;)

Tytuł:
MODERATOR

W zasadzie na taki popis kultury osobistej nie powinienem odpowiadać... Ale co mi tam! Tak się składa, że znam sporo dystrybycji linuxa (i kilka innych systemów operacyjnych poczynając od komputerów 8 bitowycj) w mniejszym lub większym stopniu - bynajmniej nie mam klapek na oczach i nie widzę tylko freesco (nie mam naście lat jak prawdopodobnie Ty)... Jako komentarz powiem tak: na moją pomoc nie masz już co liczyć. Czy ktoś z PGF będzie miał ochotę odpowiadać na Twoje posty też nie wiem - wolna wola. W każdym razie większość nas (PGF) jest uczulona na takie wypowiedzi jak Twoje. Jeżeli nie wyciągniesz wniosków z tej wypowiedzi to może się to w niedługim czasie zakończyć banem... Rób jak chcesz.

Tytuł:
MODERATOR

Na IRC na kanale #freesco dostałeś shita, miesięcznego. Właśnie za bluzgi skierowane w stronę "imbecyli".
Nie uwierzysz, termin mija jutro, ale widzę że Ty dalej nie potrafisz się zachować kulturalnie.
Czekam na Ciebie z utęsknieniem, będę miał baczne oko na Twoje wypowiedzi.
Jedna źle postawiona kropka a dostaniesz kolejny miesiąc.
Jeśli tutaj też jeszcze kogoś obrazisz, osobiście postaram się o zakaz wstępu na to forum dla Ciebie.

Tytuł: ha
Ja rozpoczołem ten post spokojnie i nie chciałem nikogo urazic taki miałem zamair piszac go. Ale pan lamer po przeczytaniu go ( i jak pisze niunio zdziwieniu się ) wolał odpowiedzieć abym dał sobie spokuj z komputerami.

Oczywiscie teraz kazdy go rozumie bo ma az 570 postów i jest moderatorem ale nie chciał udzielic normalnej odpowiedzi.

Najłatwiej teraz mowic a po co ten post idz na www.google.pl

Nie rozumie was ! ! ! !

Skoncze to inaczej

nie chce mi sie z wami gadać bo to strata czasu tak jak i wasze zajmowanie sie tym tematem.

Tytuł:

Jednak jest latwiejszy router, np. dystrybucja polopiryna (ktora do niedawna mialem), postawisz i ma chodzic a panel sterowania jest również bardzo prosty, bo jak chcesz np.dac komus bana to podchodzisz do switcha i wyciagasz wtyczke (moze to cie zadowoli) :wink:

Sorry ale ten psot jest nie aktualny bo własnie wyjżdzam do klasztoru i przestaje zajmować sie komputerami.

phi::::: jednak inni umieją odpowidać na takie BANALNE pytania

ps. Z klasztoru bedzie pielegrzymka do Czestochowy to sie pomodlimy za tego moderatora ty Waldi bedziesz miał nie daleko .

Tytuł: Re: !
Użytkownik

jak to juz ktos kiedys powiedzial:

PROSIMY NIE KARMIĆ TROLLI, ONE TYLKO ROBIĄ SIĘ WIĘKSZE

Tytuł:
MODERATOR

Rosną tak duże, aż pękają z zachwytu. Potem muszą się ukrywać pod innymi pseudonimami, bo nikt już z nimi nie rozmawia normalnie.

Moim postulatem jest - zamieszczanie adresu IP przy osobnikach, aby sprawy były czyste i jasne. :!:

Obrazek Kipa
http://www.FreeSCO.w.pl

No No NO....... Niezły artykuł o tych trolach.

Tylko zapomnieliści o jednym z gatunków.Nie winię was za to bo rzeczywiści cieżko złapać takiego osobnika w klatke i moc go poźniej zbadać. Specyfikacja [ niewielka agresja i nie posiadanie umiejetność przyznania sie do błędu].

Moim zdaniem ten gatunek wywodzi sie z mutacji trola zwyczajnego i trola zagrodowego. Nazwałem ta istotke trol moderator.

Juz z samej nazwy wynika ze zchwytanie go będze trudnym zadaniem ,poniwaz taki trol ma za soba liczną armie podporządkowanych mu troli opisancyh w waszym (swietnym) artykule. gatunek ten bardzo wile czasu spędza odziwo z ludzmi pod przebraniem np chomika ,świnki morskiej lub innych gryzoni.W tym świecie chłonie doświadczenia i podpatruje normalne osoby stając sie dorodnym i gotowym do działań trolem moderatorem.Jego ataki sa trudne do przewidzenia bo jego ludzkie odruchy ktróre przeją nie pozwalają mu czynic pewnych rzeczy.
Znajdując ten gatunek po przez tylko Jednego osobnika [nie wiem czy jest ich weicej] zaobserwowałem jego działalność w środowisku Usenetu.
Trol moderator atakuje najcześciej na grupach dyskusyjnych i forum osoby z których wczesniej przejmował doświdczenia. Osoby atakowane nie sa w stanie obornić się przed takim silnym trolem który wypowida się tylko raz a potem wpuszcza swoją armię i kolegów składających sie z innych troli moderatorów i troli zwyczajnych zagrodowych i wielu innych.Trole zwykłe które są w przymierzu i z trolami moderatorami
ufają im bezgranicznie chociaż ich pan ma ich gdzies tylko nie okzauje tego poniwarz liczy sobie darmową i zawsze chroniąca go siłę pustych troli zwyczajnych.

Poznałem naprawdę duzo troli i wiele z nich zbadałem nurtuje mnie tylko jedno pytanie jak trol moderator staje sie najwyzyej w hierarchii zgromadzenie troli.
Stworzenie to wywyodzi się jednak z prymitywnuch istot chociż po przejęci zachowań komyfluje sie i trudno go wykryc i zlikwodować Tak zlikwidować poniważ ten gatunek jest niebezpieczny ograniczając dostep do forum nowym bałwan jestem.

pozwoliłem sobie zacytowć
"Na uwagę zasługuje niebywała zdolność niektórych osobników do wchodzenia w związki symbiotyczne z innymi zwierzętami, w szczególności z pingwinami. Symbioza zachodzi najczęściej między trollem a Debianem Królewskim (Debian Rex) lub Kapelusznikiem Czerwonym Większym (Das Grosse RottKaeppchen"

Myślę ze sukcesem w walce z tym jakze groznymi trolami bedzie uniemożliwianie związków z pingwinami zwłaszcza z Debianem Rex kóry utrzymuje ich przy zyciu i daje niewiarygodną siłę

Tytuł:
Honorowy Admin

Jednego trolla właśnie złapaliśmy i zamykamy klatkę... wabi się nyper.

Tytuł:
Honorowy Admin

postanowiłem zabolować pana nypera (tym razem bez wczesniejszego ostrzezenia) na jakiś czas... ;)

dlaczego? ponieważ nie zcierpię jak ktoś bedzie bluzgał na moich moderatorków ;P w końcu oni informują (czasami dezinformują) ludzi za free wiec sio :D

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 16 ] 

Strefa czasowa UTC+2godz.