Maciek pisze:
Drogi użytkowniku wojtek zadaję sobie pytanie, skoro tobie nie chce się poszukać w googlach, artykułu, który napisałem i jest dostępny na stronie i łatwy do znalezienia (bo to jedna stron z webrringu), to dlaczego mi się ma chcieć na twoje żądanie pisać wszystko jeszcze raz??
NIE PROSIŁEM ANI TYM BARDZIEJ NIE ŻĄDAŁEM OD NIKOGO PISANIA JESZCZE RAZ CZEGOŚ CO JUŻ NAPISAŁ, a jedynie o wskazanie miejsca gdzie to można znaleźć (widzę że to jest bardzo duży wysiłek), tylko dlatego zdecydowałem się zadać pytanie tutaj (czego teraz żałuję) ponieważ po wstukaniu w google hasła "freesco serwer ftp" znalazłem ponad 600 stron i po przeglądnięciu kilkunastu nic nie znalazłem co by mi odpowiadało, a na pewno nie twoją stronę drogi MODERATORZE
Maćku - zrobiłem to samo na tym forum z wynikiem o dziwo zerowym (o tym pisałem już w pierwszym poście) - zadałem więc pytanie myśląc w naiwności, że uzyskam prostą odpowiedź typu: "zobacz tutaj ... bo sam to przećwiczyłem.. " itp. Czy to jest takie trudne dla kogoś kto ma duże doświadczenie i bez wysiłku może komuś pomóc ?
Jeszcze raz dziękuję obu MODERATOROM za pouczające odpowiedzi