Freesco, NND, CDN, EOS

http://www.freesco.pl
Dzisiaj jest środa, 18 czerwca 2025, 19:42

Strefa czasowa UTC+2godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
Witam.

Mam pytanie dotyczące ograniczeń w/w programu.Wersja dla freesco to trial.Ale czy jego jedynym ograniczeniem jest dolaczanie do kazdego maila informacji o tym?Czy nie jest to trial czasowy?
Pytanie drugie.
Wiem,wiem....niektorzy beda mnie potepiac,ale musze zapytac.Czy ktos ma seriala do communigate?:)Wiem ,ze jestem wrednym "piratem" ale podoba mi sie stabilnosc tego serwka i nie mam zamiaru wykorzystywac go w celach komercyjnych.Wiec jesli ktos ma...to poprosze na priv.postaram sie odwdzieczyc.

pozdrufka

Tytuł:
Z tego co nam wszytkim wiadomo i pisze na stronie stalkera to jedynym ograniczeniem jest napis na poczatku wiadomosci. A jesli chodzi o seriala to hmmmm .... :)

Witam.

Ja nie wiem,ale ja to jestem jakis przeklety z tymi serwerami pocztowymi.Najpierw eXtremail teraz CommuniGate.Problem jest taki ze po pewnym czasie dzialania serwera zaczela mi sie blokowac wysylka z outlooka.Odbior dzialal ale wysylka nie.Co dziwne wysylac mozna bylo z poziomu strony www.Po restarcie serwera wszystko wracalo do normy.Niestety zagladam dzisiaj na konto outlookiem a tu nic.Zero odbior i wysylka.Probuje sie logowac na stronie nie odpala mi logowania,jako admin to samo.Wpisuje ps na serwie i mam kilkanascie procesow CommuniGate.Czy to jest normalne???I dlaczego nawet restart serwa nie pomaga.Niby dziala ale nie moge nic wyslac ani odebrac.Co to moze byc???Zmienilem nazwe rc_CommuniGate na rc_mail i dopisalem w rc_user.Czy to moze byc to???

Help me!!!!!!!!!

pozdrufka

Tytuł:
MODERATOR

Sprawdz co pisze OE na zakładce błędy.
Już wcześniej opisywałem jak ustawiać OE by chodził z Communi.
U mnie jest tak, ze po restarcie freesco w OE muszę jeszcze raz wprowadzić hasło usera i chodzi przez kilka dni :-)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa UTC+2godz.