Freesco, NND, CDN, EOS

http://www.freesco.pl
Dzisiaj jest sobota, 16 sierpnia 2025, 11:03

Strefa czasowa UTC+2godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: start freesco

Zainstalowałem freesco na dysku twardym, które uruchamia się bez bałwan jestem z DOSa. Czy moge go uruchomić bałwan jestem z dyskietki startowej DOS + SCANDISK??? Czy w takim wypadku bedzie działać freesco poprawnie????

Tytuł:
MODERATOR

Jeżeli na dysku nie masz dosa (plików systemowych) to jedyną możliwością odpalenia scandiska jest uruchomienie systemu z dyskietki...

Witam! Przygladam sie temu forum juz dluzszy czas czytam te posty z odpowiedziami na temat freesco bo sam jestem od niedawna uzytkownikiem tego systemu i przyznaje ze mam klopoty z idealna kofiguracja... Wszystko smigalo pieknie do czasu jak nie zresetowalem router przez guzik RESET :) Oczywiscie dowiedzialem sie z tego forum ze tak to jest jak sie nie zainstalowalo na poczatku SCANDISK, ale kazdy z was tu jest madry bo juz nie macie tego problemu! Ludzie ktorzy widza to 1 raz nie jest tak jasne jak dla was... Moglibyscie to uszanowac :) Smiejecie sie z innych zamiast pomagac. Gdzies widzialem post w stylu: "najlepiej FORMAT C:" wiem ze to zarty, ale to w niczym nie pomaga :) Sorki ze sie zale ale choirakow tu duzo...

I jak zwykle jasnej odpowiedzi nigdy nie ma tylko trzeba wyczytac kilkanascie postow zeby sie dowiedziec... a wystarczylo tylko wyjasnic w miare prosty sposob: krok po kroku...

Tytuł:
Użytkownik

Może za to co napisze niektórzy nie będą mnie lubieć ale nie o to mi chodzi. jakiś miesiąc temu jak rozpoczynałem zabawe z freesco to też się musiałem dużo pytać i szukać. I jestem bardzo wdzięczny tym ludziom którzy odsyłali mnie do róznych miejsc albo "znajdz sobie na forum" bo naprawde takie rzeczy są na samym WIERZCHU i nie trzeba dużo szukać wystarczy np. przeczytać faq2.0 chyba i tam jest masa odpowiedzi na twoje teraźniejsze i przyszłe pytania. Dzięki temu teraz nawet umiem odpowiedzieć komuś na jego pytako. i doceniam tych ludzi bo to jest robione DOBROWOLNIE. I też czasami czytam takie jak moje pytania na niektóre tematy pojawiające się raz w tygodniu. Czy ty byś takiego kogoś nie odesłał żeby sam sobie znalazł ?
(napisałem co pomyślałem za błedy przepraszam mam dysleksje i dysgrafie i może niektórzy napiszą że kretyn ze mnie...)
Tak trzymać chłopaki forum jest coool byle tak dalej

Tytuł:

Czasami niektorym zalezy na czasie... przewaznie tak jest! I odsylanie do roznych stron to bez sensu po to jest forum by wyjasnic pomoc i w ogole :) Odsylajac mozna po wytlumaczeniu aby dopelnic wiedze - pytajacego :) Jak bym mial tyle czasu to bym sobie poszukal bez pytania na forum... jedynie co dajecie to linki a na tych stronach wraz nie zawsze jest wszystko jasne. Czasami sa watpliwosci nie u kazdego do konca jest ten sam problem co na stronach www - pomysl :) i co wtedy? OK czepiam sie chyba za duzo - wybaczcie :)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa UTC+2godz.