...zmusił mnie do napisania o tym problemie moj sasiad. Mam od 2 tygodni internetdsl'a 512 zapodalem freesco 0.2.7 chodzilo super dzieli inet na ok. 10 kompow. Niestety przyszedl moj sasiad i mowi stary mam za maly transfer, co za kiche ta tepsa robi nie moge przekroczyc 15 KB/s . Spoko mowie ja mam 80-70 KB/s jak sciagam DAP'em. Na to on ale ja nie uzywam DAP'a bo mi sie nie chce ! No i tu zaczyna sie problem, wywalilem dap'a mysle sobie potestuje, wiec ustalilem sobie ze, bede sciagal pliczek z tucows.com za pomoca ie. Faktycznie nie moge przekroczyc 15kB/s, no coz podlaczam sie bezposrednio do dsl'a iii !!!!! jest 50KB/s, troche dziwne kilka prob i problem sie powtarza
- freesco obcina transfer. Zaladowalem od nowa freesco mysle moze cos padlo, ale nic sie nie zmienilo czyli 15KB/s no to freesco 0.3.1 zapodalem (fajniesze jest) ale nic nie pomoglo, aha wszystkie testy robilem bedac samemu w sieci (teraz jak sie opedze z egzaminem to stawiam debiana

). Czy ktos moze ma jakis pomysl DLACZEGO !!!? tak sie dzieje, moze to normalka dla nat'a, ze tak obcina , ale dlaczego w takim razie dap wyciaga max'a jakie daje lacze dsl ?
Szukalem rozwiazania, ale jak to przed egzaminem ciezko sie skupic