Freesco, NND, CDN, EOS

http://www.freesco.pl
Dzisiaj jest niedziela, 17 sierpnia 2025, 00:17

Strefa czasowa UTC+2godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 13 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Serwer ftp
Zanim napisałem ten post próbowałem się doszukać czegoś na forum ale przy próbie wyszukania "serwer ftp" lub "ftp" dostawałem wynik zerowy 8O.
Gdzie można uzyskać wyczerpująca informacje na temat jak postawić serwer ftp na freesco z hdd. Zależy mi na informacjach dla naprawdę początkującego :D

Tytuł:
MODERATOR

www.google.pl

Tytuł:
Drogi MODERATORZE lamer zwróciłem się z pytaniem na tym forum bo miałem nadzieję uzyskać informacje od kogoś kto sam już przeszedł przez instalację serwera ftp na freesco. Porady w stylu www.google.pl to zachowaj dla siebie - to już przeszukałem wcześniej - jeżeli to forum jest tylko dla wtajemniczonych to po prostu trzeba o tym napisać to nie będę nikomu zawracał głowy, swoimi zbyt prostymi pytaniami. Wyszukiwarka www.google.pl istnieje o wiele dłużej niż to i inne fora, ale wydaje mi się, że po to fora tematyczne powstają aby sobie wzajemnie pomagać.
Jeżeli znajdzie się ktoś kto ma jakąś dla mnie konkretną podpowiedź to będę wdzięczny.

Tytuł:
MODERATOR

Hm... Rozumiem, że używanie google jest dla niektórych zbyt trudne :lol:
Ciekawe tylko czy przeczytanie pliku freesco.info też przerasta możliwości przeciętnego czytelnika tego forum?
Chyba poproszę Łukasza, żeby zrobił tak, że można wejść na forum dopiero po pobraniu plików freesco faq i info :P

--------------------------------------------------------------------------------------
Bez obrazy - taka rola i przywilej moderatora, że może pisać w takim szyderczym tonie :wink:

Tytuł:
lamer pisze:
Bez obrazy - taka rola i przywilej moderatora, że może pisać w takim szyderczym tonie :wink:

Niektórzy moderatorzy źle pojmują swoją rolę. W posługiwaniu się wyszukiwarkami nikt mnie nie musi uczyć. Mimo wszystko dziękuję za pomoc i zapraszam MODERATORA lamera na moje forum dotyczące elektroniki - tam może zadawać pytania i nikt go nie potraktuje tak jak na tym forum.

Ostatnio zmieniony wtorek, 2 września 2003, 16:00 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Honorowy Admin

Drogi użytkowniku wojtek zadaję sobie pytanie, skoro tobie nie chce się poszukać w googlach, artykułu, który napisałem i jest dostępny na stronie i łatwy do znalezienia (bo to jedna stron z webrringu), to dlaczego mi się ma chcieć na twoje żądanie pisać wszystko jeszcze raz??

Tytuł:
Maciek pisze:
Drogi użytkowniku wojtek zadaję sobie pytanie, skoro tobie nie chce się poszukać w googlach, artykułu, który napisałem i jest dostępny na stronie i łatwy do znalezienia (bo to jedna stron z webrringu), to dlaczego mi się ma chcieć na twoje żądanie pisać wszystko jeszcze raz??

NIE PROSIŁEM ANI TYM BARDZIEJ NIE ŻĄDAŁEM OD NIKOGO PISANIA JESZCZE RAZ CZEGOŚ CO JUŻ NAPISAŁ, a jedynie o wskazanie miejsca gdzie to można znaleźć (widzę że to jest bardzo duży wysiłek), tylko dlatego zdecydowałem się zadać pytanie tutaj (czego teraz żałuję) ponieważ po wstukaniu w google hasła "freesco serwer ftp" znalazłem ponad 600 stron i po przeglądnięciu kilkunastu nic nie znalazłem co by mi odpowiadało, a na pewno nie twoją stronę drogi MODERATORZE Maćku - zrobiłem to samo na tym forum z wynikiem o dziwo zerowym (o tym pisałem już w pierwszym poście) - zadałem więc pytanie myśląc w naiwności, że uzyskam prostą odpowiedź typu: "zobacz tutaj ... bo sam to przećwiczyłem.. " itp. Czy to jest takie trudne dla kogoś kto ma duże doświadczenie i bez wysiłku może komuś pomóc ?
Jeszcze raz dziękuję obu MODERATOROM za pouczające odpowiedzi :?

Tytuł:
PGF

http://miniwebportal.and.pl/news.php?de ... 32278.news

Tytuł:
zciech pisze:
http://miniwebportal.and.pl/news.php?detail=n1020632278.news

Bardzo dziękuję zciech :)

Tytuł:
PGF

:D
Znalezienie tego zajeło mi 30 sekund... :idea:

Tytuł:
Ja myślę że tę stronę to już znałeś :D gdyż na liście webringu sąsiadujecie ze stroną Maćka :wink:

Tytuł:
Gdzie jest plik conf proftpd ? (sciezka)

dajcie jakis link do waszych configow zebym mogl cos se poczaic

Tytuł:
MODERATOR

Na 0.2.7 to mnt/router/packages/proftpd/etc

Obrazek Kipa
http://www.FreeSCO.w.pl

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 13 ] 

Strefa czasowa UTC+2godz.