69,00 zł wpłaciłem na podane w formularzu konto.
Po 25 dniach - choć zapowiadano, że stanie ise to wcześniej - dostałem informację, że moja domena została zarejestrowana.
zalogowałem sie na stronie:
www.domeny.interia.pl - gdzie dowiedziałem sie, że:
"Aktualnie nie posiadasz domen, którymi możesz zarządzać"
Napisałem więc mejla z pytaniem co sie dzieje i odczekałem swoje.
Dokładnie odczekałem 24 h i nei dostałem żadnego mejla z odpowiedzią co sie dzieje !!
Ponowiłem więc moją prosbę- lecz tym razem wysłałem kilkanascie kopii tego samego mejla- żeby zostac zauwazonym. Uzyłem do tego programu pocztowego. Kilkanaście kolejnych kopii wysłałem wg formularza na stronie. I to własnie na ten ze strony mejl nadesżła odpowiedź:
Cytuj:
Szanowny Panie,
Posiada Pan u nas tylko domenę, nie pakiet - to właśnie pakiet pozwala Panu na umieszczenie strony w necie, sama domena to tak naprawde tylko nazwa, taka jak np ania.pl czy tomek.net - ale pod nią nie może Pan nic umieścic nie mając konta hostingowego na serwerze.
My oferujemy takie konta za 122 zł (wirtualne serwery)
Zapraszam na
www.strefa.pl - tam będzie mógł Pan załozyć pakiet w domenie polanie.net - korzystając z opcji 'przenosze posiadaną już domenę'.
Powodzenia.
Z poważaniem,
Elżbieta Gross
Biuro Obsługi Klienta
INTERIA.PL
Jakież ogarnęło mnie zdziwienie. Zapłaciłem 69 zł i jeszcze mam sobie kupić jakiśpakiet. hehehe
nasmarowałem więc kolejny list z zapytaniem czy celowo wprowadzono mnie w błąd sprzedając cośco tak na prawdę w chwilo obecnej jest bezużyteczne.
Czy ktoś już "szedł" tą ścieżką ??
Obecnei pod domeną
www.polanie.net jest jakaś pusta stronka - co zrobić, zeby widac było tam mojąstronkę i bym mógł w pełni zarzadzać swoją - kupiona - domeną?
Regulamin czytałem dokładnie, ale nigdzie nie znalazłem tych informacji jakie otrzymałem od speca z Interi po interwencyjnym mejlu.