Freesco, NND, CDN, EOS

http://www.freesco.pl
Dzisiaj jest sobota, 2 sierpnia 2025, 22:33

Strefa czasowa UTC+2godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
Ludzie prosze napiszcie jakie proponujecie ustawienia maxtran i prg w justice33, mam 19 userow z czego sporo duzo zasysa z netu co w dzien jest bardzo uciazliwe... strony slimacza sie jak nie wiem... jak narazie ustawilem maxtran na 2400000 a prg na 2000 .. czy dobrze ustawilem ??? Jakie zaproponowali byscie wartosci ? Dodam jeszcze ze moga byc restrykcyjne bo justice dzialac bedzie jedynie w dzien , w nocy czas na sciaganie... a wiec jakie wartosci ? Aby przycinac ludzi ssacych w dzien aby strony smigaly jak nalezy. Aha wiem ze to glupie pytanie ale jaka wartosc spidinet dla dsl 1 MB ??? Ja ustawilem 1200000 ??? Czy cos pokrecilem czy taka jest ?????????

P.S. Pisalem o tym wszytkim ale nie dostalem odpowiedzi ... jak to jest z tymi 5 adresami ip w dsl 1 Mb.. ?? Gdzie ustawic to we Freesco zeby wykorzystywal wszystkie adresy ?? Czy to cos wogole poprawia w szybkosci dzialania netu ??

WIEM ZE PODOBNE POSTY JUZ BYLY ... ALE DUZO SZUKALEM I NIE MA TAM TEGO O CO MI SIE ROZCHODZI... DUZO CZASU NIE ZAJMIE NAPISANIE POSTA :) WIEC PROSZE O JAK NAJSZYBSZA ODPOWIEDZ ! Z GORY DZIEKI !

Tytuł:
Użytkownik

restrykcyjnie będzie:
prg=0
maxtran może takie byc jak masz
ale za to obniż spdinet do powiedzmy 800000 - będa kazowicze odstawac mniejsze transfery

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa UTC+2godz.