Freesco, NND, CDN, EOS

http://www.freesco.pl
Dzisiaj jest piątek, 20 czerwca 2025, 20:02

Strefa czasowa UTC+2godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość

tak wpadlem tutaj i odrazu wam narobie syfu :/ ale coz wrzucilem sobie justice i wszystko super ogolnie cale to "narzedzie" dziala jak nalezy ale mam trzy problemy

pierwsza...
gdy dozucam apacha 1.3.2.7, mam zablokowany dostep do tempu /tmp przez co nie tworzy sie np plik justice.htm, cron daje ciala, i nie moge instalowac innych pakietow gdy tylko zatrzymam justice albo apacha dostep jest spowrotem i wszystko dziala ??

druga...
moze troche wszystkich wkurzajaca bo chodzi o podpiecie pod mrtg :/ wszystko spoko dziala mi to bardzo fajnie z mrtg2, ale brakowalo mi uploadu w statach wiec wymienilem to na mrtgpl i niestety zlicza mi tylko download, tak widze ze justice zapisuje down i up do plikow lecz w jednej lini a mrtg chyba wymaga w odzielnych liniach ? no i pytanie czy da sie albo jedno albo drugie jakos dogadac ?

i trzecia...
hmmm albo mi sie wydaje albo justice mnie blokuje przy uploadzie, downloadzie czy to lokalnej www czy to lokalnego ftp czy to mozliwe ? nie zaobserowoalem do konca bo nie mam na serwerze tak duzych plikow zeby go przydusic na pare minutek ale niekiedy mam otworzona strone justice, 2 polaczenia przez putty'ego, oraz ftp i intensywnie przegladam np forum na serwerze po czym widze ze justice wali mnie na czerwono (zaznaczam ze nie bałwan jestem w danym momencie z netu) i np putty sie dlawi a pingi na serwer skacza do 3000, ja tak sie rozpisuje na ten temat, a to moze normalne zachowanie :)

i jeszcze tak z ciekawosci do autora bedzie justice w angielskiej wersji? oraz zliczanie wszystkich hostow w statystykach ?

pozdrawiam

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa UTC+2godz.