Freesco, NND, CDN, EOS

http://www.freesco.pl
Dzisiaj jest środa, 17 października 2018, 18:51

Strefa czasowa UTC+2godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
Post: niedziela, 29 września 2002, 20:04 
Mam pytanko poniewaz jestem lakiem, nie wiem czy jest mozliwe by tak skonfigurowac freesco by obslugiwalo dwa SDI na raz. Chodzi mi o wersje dyskietkowa.


Na górę
  
 
Post: poniedziałek, 30 września 2002, 11:44 
Offline

Rejestracja: wtorek, 27 sierpnia 2002, 23:39
Posty: 52
Lokalizacja: Krotoszyn
Leszek pisze:
Mam pytanko poniewaz jestem lakiem, nie wiem czy jest mozliwe by tak skonfigurowac freesco by obslugiwalo dwa SDI na raz. Chodzi mi o wersje dyskietkowa.
Aktualnie nie jest to możliwe, ale prace trwają... Gdy tylko ta opcja ruszy powiadomimy zainteresowanych na forum i grupie dyskusyjnej...

_________________
Pozdrowionka
JamesB0T - Wstrzasniety - Nie Zmieszany


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: poniedziałek, 30 września 2002, 19:18 
Dzieki za odpowiedz.
Za jak dlugo mozna sie tego spodziewac, nie chce oczywiscie popedzac.


Na górę
  
 
 Tytuł:
Post: poniedziałek, 30 września 2002, 21:49 
Offline
MODERATOR

Rejestracja: czwartek, 11 lipca 2002, 09:39
Posty: 822
Lokalizacja: Bytom
Nie wiem czy to dobrze zrozumiałem, wydajność łącza miałaby się podwoić :?: :!:

_________________
Zawsze znajdzie się ktoś, kto nie wie, że tego się nie da zrobić - I to zrobi :!:

Obrazek Kipa
http://www.FreeSCO.w.pl


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: wtorek, 1 października 2002, 02:28 
Chyba chodzi o to zeby na 1 serwie byly 2 SDI ale na innych klientow,
jesli Ci o to chodzi to looknij tu: http://mat.e-ar.pl/~mannix/sdi_multi.html


Na górę
  
 
 Tytuł:
Post: wtorek, 1 października 2002, 13:39 
Tak chodzi oto zeby do jednej sieci lokalnej podlaczyc dwa SDI (innej mozliwosci technicznej TPsa nie daje :evil: ). I pasuje zrobic to jak najtanszym kosztem dlatego bylo pytanie o freesco odpalane z dyskietki.
Propozycja z Red Hat'em tez jest dobra ale tu juz musi byc chyba szybsza maszyna niz 486.... i konfiguracja dla laika nie bylaby taka prosta :cry: .


Na górę
  
 
 Tytuł:
Post: wtorek, 1 października 2002, 15:13 
Osobiscie odradzam RH na serwer, Slackware jest najlepszy.
/ No moze Debian jak kto lubi /
486 + Slackware powinno ladnie chodzic, jesli bys chcial jakies ciekawsze uslugi
miec na serwie /samba, proftpd, apache/ Pentium wskazany. 8)


Na górę
  
 
Post: niedziela, 6 października 2002, 00:27 
Leszek pisze:
Mam pytanko poniewaz jestem lakiem, nie wiem czy jest mozliwe by tak skonfigurowac freesco by obslugiwalo dwa SDI na raz. Chodzi mi o wersje dyskietkowa.


mam podobny kłopocik czy doinwestować serwer, czy da się upchnąć 2 SDI dla drugiej siódemki i czy obydwie sieci będą się widzieć :?: :!: pozdrawiam


Na górę
  
 
 Tytuł:
Post: niedziela, 6 października 2002, 10:31 
Moga byc 2 serwery w tej samej sieci. Tylko dla innych kompow ustawisz
inne bramy aby korzystaly ze swoich SDI 8)


Na górę
  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9 ] 

Strefa czasowa UTC+2godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 5 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group
Hosting: Compus-Net
RobertKonik.pl