Freesco, NND, CDN, EOS

http://www.freesco.pl
Dzisiaj jest sobota, 24 czerwca 2017, 22:53

Strefa czasowa UTC+2godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Tigvnc serwer
Post: sobota, 9 października 2010, 14:09 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: sobota, 7 sierpnia 2004, 07:16
Posty: 194
Da się zainstalowac Tightvnc na stacji roboczej ( desktop) eos ,czy jest pakiet , jest jakies nowe repozytorium z pakiertami ??


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela, 27 października 2013, 18:26 
Offline

Rejestracja: niedziela, 27 października 2013, 18:22
Posty: 3
Podpinam się do pytania.

_________________
Nowe inwestycje mieszkaniowe Bemowo.
Tanie kasy fiskalne Warszawa.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: poniedziałek, 28 października 2013, 12:04 
Offline
Honorowy Admin

Rejestracja: piątek, 5 lipca 2002, 17:30
Posty: 7798
Lokalizacja: Słupsk
VNC jest w EOSie. Wystarczy uruchomić Krdc i tam można wpisać vnc:/IP-komputera-z-serwerem-vnc i to chyba starczy.

_________________
Obrazek Belfer.one.PL
Obrazek Audio Cafe


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa UTC+2godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group
Hosting: Compus-Net
RobertKonik.pl