Freesco, NND, CDN, EOS

http://www.freesco.pl
Dzisiaj jest sobota, 19 sierpnia 2017, 20:48

Strefa czasowa UTC+2godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
Post: poniedziałek, 5 sierpnia 2013, 08:34 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: środa, 29 czerwca 2005, 15:54
Posty: 327
Hej tak jak w tytułem, serwery nie działają a muszę zainstalować cdn2 na nowej maszynie :/ i co teraz ? udostępni ktoś jakiś mirror ?

poratujcie, dziękuje :)

_________________
1xC2D 2,6ghz 2mb l2| 2 gb ddr2 | SSD 32 GB OCZ | 2.4.35-2nnd + modyfikacje
1xC2D 2,8Ghz | RAID 2x500 | CDN 2 3.1.1-4
Łącze: 500 / 500 TKT + LEVEL BGP
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: środa, 6 listopada 2013, 15:53 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: niedziela, 16 maja 2004, 21:32
Posty: 1202
Lokalizacja: Bieruń
Juz działaja, u mnie na VM nie poszedl grub, ale lilo weszło. Wiec repo CDN2 juz działa!.
EDIT
Kolejna instalka.. i zauważyłem ze oprócz gruba nie tworzą się pliki tymczasowe /tmp/innstall/......


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa UTC+2godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group
Hosting: Compus-Net
RobertKonik.pl