Freesco, NND, CDN, EOS

http://www.freesco.pl
Dzisiaj jest wtorek, 27 czerwca 2017, 09:03

Strefa czasowa UTC+2godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
Post: wtorek, 8 października 2013, 09:07 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: środa, 29 czerwca 2005, 15:54
Posty: 327
Hej koledzy udało mi się przywrócić obraz dysku na serwer, przyczym pojawi sie okno startowe do wyboru
Grub menu:
Arch Linux
Arch Linux FallBack

i wyobrazcie sobie ze jak wybieram Arch Linux wtedy wskakuje mi blad dotyczacy whait 10 sec for uid dysk cos w tym sylu ze nie moze ogarnac partycji root

ale jak włączę z Arch Linux FallBack to wszytko śmiga az milo, czyli dziala poprpawnie na Arch Linux FallBack

jak naprawic to uid by wlaczlao sie z Arch Linux?

mam pelen dostep do fallBack i moge tam rovbic wszytko da sie jakos pozmieniać to uid w plikach zeby startowalo normalnie ?\
dziekuje koledzy za pomoc

_________________
1xC2D 2,6ghz 2mb l2| 2 gb ddr2 | SSD 32 GB OCZ | 2.4.35-2nnd + modyfikacje
1xC2D 2,8Ghz | RAID 2x500 | CDN 2 3.1.1-4
Łącze: 500 / 500 TKT + LEVEL BGP
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek, 8 października 2013, 16:47 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: środa, 29 czerwca 2005, 15:54
Posty: 327
odświeżam,

i wogole
czy praca w falback ma znaczenie na wydajnosc rutera ?

_________________
1xC2D 2,6ghz 2mb l2| 2 gb ddr2 | SSD 32 GB OCZ | 2.4.35-2nnd + modyfikacje
1xC2D 2,8Ghz | RAID 2x500 | CDN 2 3.1.1-4
Łącze: 500 / 500 TKT + LEVEL BGP
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa UTC+2godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group
Hosting: Compus-Net
RobertKonik.pl