Freesco, NND, CDN, EOS

http://www.freesco.pl
Dzisiaj jest wtorek, 17 czerwca 2025, 17:28

Strefa czasowa UTC+2godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
mam neostrade z podlaczeniem na USB, zkobione okablowanie i sieciowki. mialem router ze swith em 4 ale z wejsciem wan na RJ45.
musialem oddac i dobrze ze przyjeli. poradzcie co mam kupic router na USB czy kompa i robic serwer. ale jak??? nie mam pojecia prosze o pomoc. moze adresy jakies dobre? na maila mozna slac mam 100MB z gory dziekuje.

Tytuł:
Użytkownik

zależy co chcesz osiągnąć- jak masz malutkiego lan'a z 4 klientami to kup sobie sprzętowy router i nie bedziesz miał problemów. Jeśli masz "żyłkę" majsterkowicza i masz zamiar czegoś się nauczyć to kupuj starego kompa i instaluj freesco - dokładny opis masz na www.freesco.pl. A koszt to cena kompa na giełdzie (może byc stare pentium 200, ), 2 sieciówek i dyskietki :P,
powodZenia

Tytuł:
czesc !!!

Sluchaj jesli masz USB to radze kupic Ci router sprzetowy akurat freesco ma problemy z USB :(

Pozdrawiam :wink:

Tytuł:
cycu pisze:
zależy co chcesz osiągnąć- jak masz malutkiego lan'a z 4 klientami to kup sobie sprzętowy router i nie bedziesz miał problemów. Jeśli masz "żyłkę" majsterkowicza i masz zamiar czegoś się nauczyć to kupuj starego kompa i instaluj freesco - dokładny opis masz na www.freesco.pl. A koszt to cena kompa na giełdzie (może byc stare pentium 200, ), 2 sieciówek i dyskietki :P,
powodZenia

Czy znasz router ze złączem USB, zamiast Ethernet (RJ45)
współpracujcy z modemem USB (Sagem w pakiecie samoinstalacji)?
CZy ktos wie kiedy TP ponownie wprowdzi modemy ze złaczem Ethernet ?

Tytuł:
Użytkownik

wogóle pierwsze słyszę, że tepsa rozprowadza modemy USB Ja miałem neo z rj45. Idz do BOK-u i zarządaj modemu rj 45. Ale mnie zabiliście, zaraz zadzwonię na infolinię, ciekawe co powiedzą

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa UTC+2godz.