Freesco, NND, CDN, EOS

http://www.freesco.pl
Dzisiaj jest niedziela, 15 czerwca 2025, 21:22

Strefa czasowa UTC+2godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Czepiam się na poważnie rzeczy wg. mnie istotnych, a na "pół żartem pół serio" rzeczy mniej istotnych. I tyle. A jak cię uraziło to co powiedziałam o ekspertach" i "geekach" to widać myślisz, że znajdujesz się w owej większości, o której wspomniałam.

Dyskusja była o przeznaczeniu tej sekcji forum, na którą pisuję (bo nie używam NND ale znam się na sieciach), tak więc kwestia istotna, Jacq, jak to Jacq mnie sflejmił zaś Maciek powiedział, że moje wątpliwości były uzasadnione, Jacq, jak to dzieciak, strzelił dziesięciominutowego focha. I to by było na tyle. ;)

Pozdrawiam.

Tytuł:
MODERATOR

chyba powinien Cie ktoś przytulić :D

Obrazek

Tytuł:
PGF

Platyna pisze:
.... A jak cię uraziło to co powiedziałam o ekspertach" i "geekach" to widać myślisz, że znajdujesz się w owej większości, o której wspomniałam.

akurat wiem co umiem i nie uważam siebie za mądrzutkiego , dopisek świadczy tylko o ilości postów , natomiast Ciebie uraziło "Nowicjusz" ....

Cytuj:
Dyskusja była o przeznaczeniu tej sekcji forum, na którą pisuję (bo nie używam NND ale znam się na sieciach), tak więc kwestia istotna, Jacq, jak to Jacq mnie sflejmił zaś Maciek powiedział, że moje wątpliwości były uzasadnione, Jacq, jak to dzieciak, strzelił dziesięciominutowego focha. I to by było na tyle. ;)
Pozdrawiam.

Czy mam też ( i mi podobni ) rozdmuchiwać każdy szkopuł , Twoje potknięcie , bład ortograficzny , pismo nie na temat ? Chcesz wyzywać się od dzieciaków ? Daj spokój , przecież też nie jesteś najmądrzejasza - zawsze znajdzie się coś czego nie wiesz . Przyswój sobie ważną prawdę :
"im człowiek mądrzejszy , tym mniej mówi , bo boi się ,że jeszcze nie wszystko wie na dany temat"

Tytuł:
MODERATOR

Czepiajac sie slow, co do wiekszosci w innym temacie, nie czulem ,ze to do mnie, ale to juz wyjasnilem, wiec nie bede sie powtarzal. W tym poscie za to uzylas slowa "wszyscy", a wiedzac, ze doskonale znasz jego znaczenie (nawet jesli nie, to wiesz gdzie go szukac), doszedlem do wniosku, ze te slowa byly kierowane takze do mnie. Co do tej dyskusji, to mialas racje, zdanie bylo nietrafne, mimo to uwazam, ze byla ona niepotrzebna, bo i tak nikt na to nie zwracal uwagi. Mimo, ze nnd nie uzywasz, to Twoje posty mozna znalezc w dziale o tej dystrybucji. Nie odnosza sie one co prawda do nnd, ale sa w dziale o nim, wiec chyba o sieciach tez moglabys napisac w dziale, ktory jest przeznaczony do sprzetu uzywanego w nnd (ktory jak sama zauwazylas niczym sie nie rozni od sprzetu uzywanego w innych dystrybucjach), nieprawdaz?

Tytuł:
Użyłam słowa "większość" co nie znaczy wszyscy. A wy swoimi postami w temacie o czymś zupełnie innym tylko udawadniacie jak bardzo mam rację. :)
EOT z mojej strony. :)

Pozdrawiam.

Tytuł:
MODERATOR

Platyna pisze:
Czyżby teraz wszyscy z tytułem "geek" i "ekspert" zaczęli darzyć mnie "sympatią"?

Faktycznie...
Platyna pisze:
Użyłam słowa "większość" co nie znaczy wszyscy.

Wlasnie przylapalem sie na zaangazowaniu w nie prowadzaca do niczego dyskusje, tak wiec odnosnie calego tematu: masz calkowita racje. EOT

Tytuł:
PGF

Platyna pisze:
Użyłam słowa "większość" co nie znaczy wszyscy. A wy swoimi postami w temacie o czymś zupełnie innym tylko udawadniacie jak bardzo mam rację. :)
EOT z mojej strony. :)

Pozdrawiam.

Tendencyjnośc kobiet .... coś palną , zabraknie argumentów i z rumieńcami odwracają się pupą do rozmówcy . Dziwna przypadłośc :roll:

Tytuł:
Honorowy Admin

No to skoro już wszyscy zrzucili to co im przygniatało wątrobę, to z czystym sumieniem zamykam ten temat. Jacq nadal pozostaje moderatorem, a w swoim czuwaniu nad tym forum zapewne weźmie pod uwagę potrzeby piszących.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Strefa czasowa UTC+2godz.