Freesco, NND, CDN, EOS

http://www.freesco.pl
Dzisiaj jest niedziela, 15 czerwca 2025, 16:11

Strefa czasowa UTC+2godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Wyjaśnienia
Cześć

Wróciłem wczoraj. Odpalam dzisaj sobie moje ulubione stronki a tu taka jazda na moich ulubionych fora i nawet na waszym.

Dementuje pogłoski i teksty typu że jestem Agentem FBI, KGB, urzednikiem Państwowym URTiR, US itp.

Nie jestem żadnym urzednikiem Bartek przesadził tym razem. Trzeba było sformatować dysk przed wyjazdem bo zawsze jak wracam nie moge poznać swojego komputera. Tym razem pzegiął i dostanie pare strzałow. Dotyka się do nie swoich spraw. Dobrze że sobie przypomniałem o was bo by kazdy pomyślał że PIT to wariat albo cos gorszego.

Kurcze co zak icha teraz zbieram cięgi z forum, z gadu gadu.
Dementuje
Nie ma zadnych nalotów zlotów i inych oddziałow szpiegoskich dla uzytkowników usług internetowych do tego nie jestem szpiegiem i agentem. Nie brałem udziału w żadnym filmie.

A wasz serwis odwiedzałem dosyć dawno, a tu takie bzdury. Jak jeszcze raz będzie cos podobnego to kasujcie to odrazu.

pozatym www.niebuszewo.neostrada.pl to mój serwis a tu jakieś podmianki bzdety. Jeszcze do tego wstawiał tam głupoty.

Stronki narazie nie robilem bo niebyło czasu.

Kurcze tak to jest jak niektórzy przypalaja i zasiadają za komputer i to jeszcze nie swój.

Koleś wyjeżdza za tydzień więc będę miał spokój i już nie wynajmuje chaty bo później robi się syf

jedno co mnie najbardziej wkórzyło to że tutaj on syfu narobił od paru miesiecy, tak to jest jak się niezaglada na stare dobrefora

Pozdrawiam
PRAWDZIWY PIT

Informacja została wstawiona na pare forum po których serfowałem

Podróba PIT-a już nie będzie miała wstępu do kompa

Tytuł: zaufanie
skoro nie możesz miec zaufania do swojej rodziny lub osób korzystajacych z twojego komputera (podszywanie się) lepiej nie korzystajk z komputera, lub wydoroslej - bo uwazam, ze narobiłes młynu wokół siecie - bo nie miałes innego sposobu by zwrócić na siebie uwage !!

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa UTC+2godz.