Freesco, NND, CDN, EOS

http://www.freesco.pl
Dzisiaj jest piątek, 23 czerwca 2017, 09:00

Strefa czasowa UTC+2godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
Post: środa, 11 listopada 2009, 16:26 
Offline

Rejestracja: piątek, 13 września 2002, 14:21
Posty: 94
Lokalizacja: RADOM
Jakie są konsekwencje rozwiązania umowy DSL - mam teraz promocje elastyczna (od lutego) a chciałbym zmienić operatora - NETIA oferuje mi 16MB za mniejsza kase niz TP 4MB... Teraz zastanawiam się czy nie zerwać umowy z TP... tylko nie wiem czy mi się to będzie opłacało...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: środa, 11 listopada 2009, 17:01 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: niedziela, 9 kwietnia 2006, 10:14
Posty: 316
Oczywiście nie jest to takie proste, ale da się zrobić.
trwa to koło 2mcy i kosztuje koło 300zł
rozwiązanie neo jest bezpłatne.
Ale generalnie nie warto się bawć jeśli przeskakujemy z jednego operatora ADSL na innego, bo potem są problemy i może być lipa z nowym dostawcą.
Przerabiałem kilka razy na sobie.

Nie bedę się jedank rozpisywał na forum, bo czyta to wiele oczu a nie chcę zamykać sobie "furtki awaryjnej".

_________________
PECTOSOL to lek wykrztuśny stosowany w nieżytach gardła, przy suchym, męczącym kaszlu.
>>Jak mądrze zadawać pytania<<


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: środa, 11 listopada 2009, 21:45 
Offline
MODERATOR

Rejestracja: sobota, 30 lipca 2005, 14:08
Posty: 3984
Lokalizacja: Rzeszów
Odpusc sobie netie na laczach tp. To 4mb od tp bedzie dzialalo lepiej niz 16 od netii.

_________________
FAQ dla NND: http://nnd-linux.pl/faq.php
Doswiadczenie, to cos, co zdobywasz tuz po chwili w ktorej go potrzebowales.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: sobota, 14 listopada 2009, 13:51 
Offline

Rejestracja: piątek, 13 września 2002, 14:21
Posty: 94
Lokalizacja: RADOM
tasiorek pisze:
Odpusc sobie netie na laczach tp. To 4mb od tp bedzie dzialalo lepiej niz 16 od netii.


Jak byli u mnie w domu dwaj goscie z NETI to twierdzili ze bedzie działało 16MB na 100% - pytam sie jak to możliwe bo mi 8 od TP nie chciała działać... a oni ze teraz cos tam na centrali maja swoje itd i ze wg pomiarow ma dzialac na 100% ale jak juz bylem w punkcie NETI to powiedzieli ze 8 tak a 16 to niewiadomo... Wiec chyba cos kreca tym bardziej że to przecież działa na tej samej technologi aDSL...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa UTC+2godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group
Hosting: Compus-Net
RobertKonik.pl