Freesco, NND, CDN, EOS

http://www.freesco.pl
Dzisiaj jest czwartek, 23 listopada 2017, 07:14

Strefa czasowa UTC+2godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
Post: piątek, 6 stycznia 2012, 15:36 
Offline
MODERATOR

Rejestracja: czwartek, 11 lipca 2002, 10:46
Posty: 1551
Lokalizacja: Szczecin
Pytanie jak w temacie. Obecnie mam w domu Neo 10Mbit. Netia kusi szybszym 2x łączem (podobno z uwagi na technologię ADSL2+), niższą opłatą i umową bez lojalki. Nie wiem tylko jak za jakością usług u nich i co reprezentuje sobą Netia Spot? Czy można to ustrojstwo przełączyć w tryb modemu i pozostać przy posiadanym MT?
Z góry dziękuję za konkretne odpowiedz!

_________________
Zawodowo zajmuję się tym: okna Szczecin


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: piątek, 6 stycznia 2012, 18:03 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: niedziela, 16 maja 2004, 21:32
Posty: 1202
Lokalizacja: Bieruń
Zadzwoń do TP i spytaj czy jest możliwość 20Mb na twoich łączach bo jak nie ma to nawet netia ci nie da 20Mb, a co do ADSL+ to chyba tepsa już dawno na tym jedzie, tez na tym jedzie.Co do opłat to TP za 20Mb chce 69,57 przy umowie na 24 mies, a netia 59.90.a umowa to umowa w jakiej by formie niebyła


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: piątek, 6 stycznia 2012, 20:45 
Offline
MODERATOR

Rejestracja: czwartek, 11 lipca 2002, 10:46
Posty: 1551
Lokalizacja: Szczecin
Z tepsy działało ma max. 12Mbit stąd zostało 10. Nietia niby sprawdziła łącze i stwierdzili, że z uwagi na nowszą technologię mogą dać 20Mbit...

_________________
Zawodowo zajmuję się tym: okna Szczecin


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: sobota, 7 stycznia 2012, 03:13 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: niedziela, 16 maja 2004, 21:32
Posty: 1202
Lokalizacja: Bieruń
Tak, a niby skąd maja to nowsza technologie? kabelki są te same, centrala ta sama, ja znalazłem nawet coś takiego z TPSA i tez nie poleci u mnie, ja już kombinowałem na wiele sposobów zwiększyć łącze, ale ciągle trzymają mnie kabeki i centrala, i uwierz mi, to ze jakiś inny operator powie ci ze mogą dać więcej to jest trochę lipa, bo to jest tak jakbyś chciał dać komuś 100Mb a masz swiche o przepustowości 10Mb, tak ja to rozumie. "Nowsza technologia" netia ja ma a tepsa nie? ciekawe.Ja wiem jedno, jak TPsa dać nie może więcej to i inni tez nie dadzą.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa UTC+2godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group
Hosting: Compus-Net
RobertKonik.pl