Cytuj:
A jednak w opisywanym przypadku mial. Sa apeki z autoryzacja po pppoe? Maja mozliwosc wymuszenia wylacznie mschapv2?
Nie rozumiesz mojego pytania, ale oczywiście uczepiłes się mojej wypowiedzi o logach i zamiast odpowiedzieć na pytanie zasłaniasz się "moimi logami". Jeszcze raz zapytam, teraz jaśniej, bo nie doczekałem się odpowiedzi: Jak apek nadawczy może wymusić jakiekolwiek standardy logowania pap czy machap czy jakiekolwiek inne? Przecież to ustawia się na kliencie, a apek może być goły. Wyjaśnij mi co masz na myśli.
Cytuj:
Wielu rzeczy nie rozumiesz i z nimi polemizujesz Razz Porownaj wydajnosc linka z wpa2 i z pppoe. O bezpieczenstwie nie bedziemy mowic, bo przeciez w logach tego nie widac Razz
W przeciwieństwie do Ciebie przynajmniej jestem otwarty. Ty rozumiem porównałeś wydajnośc jednego linka? To porównaj teraz 15 na raz takich linków i, o ile nie masz minimum RB133 to jakość linków będzie katastrofalna. Sprawdziłem - Ovis 5460 + TornadoXtreme . Nawet nie musiało być tych linków 15 wystarczyło 5 średnio zasysających klientów.
Cytuj:
Widze, ze dzialamy na innym poziomie abstrakcji.
Cóż, moje podejście jest bardzo praktyczne, jak chcesz tworzyć abstrakcję to już Twoja sprawa.
Myślę, że to dobry temat na zjazd, co Ty na to ? Sam chętnie się czegoś dowiem, może Ty także...a nie , zapomniałem, Ty działasz na "innym poziomie"

.
O zjeździe pisałem poważnie. Przygotujemy coś?