Normalnie nie wierzę

męczę się juz cały tydzień z uruchomieniem czego kolwiek na ipp2p, przeszperałem całe forum i okolice, i powiem Wam że tu znaleźć wartościowa poradę w ciut bardziej skomplikowanych kwestiach jest praktycznie nierealne. Piszą - instaluj firewall Czerwa - podają linki - w większości nie działające, ale ok znalazłem, instaluje coś tam i wywala błędy z ipp2p różniste, - jedni piszą brakuje czegoś tam, inni pisza w nowym nnd 0.2 juz jest wbudowane, niepotrzebne ale ŻADNYCH KONKRETÓW A JAK JUZ SĄ TO I TAK NIEDOKŁADNE, ja pier....
miliony postów a wystarczyłby konkretny artykuł kogoś komu sie to udało zrobić od deski do deski, z uaktualnieniami od tych którym się udało z jakimiś innymi problemami... ale w końcu nie uwierzycie, zainstalowalem firewalla od Czerwa - ruszył mi net ale wywaliło pełno błędów z naruszeniem ochrony pamięci i kilka innych, szukam patrze a tu sam Czerwo napisał to co napisał powyżej ( choć wcześniej wzmianki nigdzie nie było ) no to ścągnąłem jądro ( starsze niz miałem - ale uaktualniłem )
ściągnąłem iptables - również starsze niż miałem - ale uaktualniłem
i kurde o dziwo wielkie i niesamowite ruszyło aahahhahahahahahahah
jesssssss Dzięki CI BOŻE - i Tobie Czerwo bo bez Ciebie by nie ruszyło nawet za miesiąc jeszcze - tzn nie sprwadzałem czy wycina p2p ale nie wywaliło błędów i wole sie przespać szczęśliwy niż sie przekonać że to znowu tylko jakiś mały kroczek

. a jako że dobry ze mnie człowiek to poradze wszystkim szukającym czegokolwiek - filtrujcie posty po autorach trzeba tylko zrobić jakis ranking bo 99 procent lubi sie dzielić wiedzą której nie posiada. Pozdrawiam pozostaly 1 procent

dobranoc