Freesco, NND, CDN, EOS

http://www.freesco.pl
Dzisiaj jest czwartek, 14 sierpnia 2025, 02:29

Strefa czasowa UTC+2godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
Jestem bardzo ciekawy. Poruwnując forum zachodnie z naszym widzę diamatralne zmiany. U nas w Polsce wszyscy wychodzą z załozenia, że polski internet to źródło dochodów i trzeba jak najczęsciej eliminowac konkurencję. Wasze forum tez świeci chyba przykładem chociaż podoba mi się ze nie ma tu totalnej eliminacji. Jeżeli ktos u was napisze że zaprasza na swoją stronę, którą zrobił bezinteresownie tracac czas dla innych internautow, aby tylko im pomóc i mieć z tego satysfakcję to odrazu rozpoczyna się lawina tekstów typu: reklama, plagiat, beznadzieja.
i to co mnie boli zawsze od tych co mają najwiecej postow i nieraz są moderatorami. Czy o to chodzi żeby bronić laikom czytania innych stron o podobnej tematyce lecz innych dystrybucjach. Wkoncu nie plagiatuję strony o freesco. Poprostu rozważam inne aspekty. mi nie zależy na tym czy ktos ma freesco czy ma debiana. Najważniejsze to to żeby nie miał problemów.

A oczywiscie jak już ktoś cos opiszen a stronie w internecie to zaraz każdy mysli że on jest Dziku w tych sprawach i wogóle, ale nikt nawet nie pomyśli o tym że moze to byc osoba tylko pasjonujaca się ta tematyka i chcaca cos przekazać innym tak od serca.

Gratuluje "woozi" bronisz jak lew strony freesco walcząc z konkurencj której niestety nie masz. Popatrz na zachodbnie strony jakie jest podejscie jeżeli ma ktos cos ciekawego odrazu autorzy strony dopisują go w widocznym miejscu a u nas odrazu "ban" i kop w tyłek.

To tak jak na drodze jadę sobie samochodem chcę skręcić w lewo musze zmienić pas, lecz nikt niestety mi nie ustapi i jeszcze gotowi są do walki o pas, a wyjade z tego okrotnego kraju np do niemiec i jak jestem na prawym 4 pasie to po właczeniu migacza wszyscy spokojnie przychamują pozwolą mi zmienić pas i wszystko odbywa się spokojnie.

I z czym my tu do europy! Moze pora bybyło zmienic swoje nastawienie i inaczej patrzeć na innych a nie tylko przez czarne okulary.

Pozdrawiam
PIT

- zaraz bedzie znowu pit zamęt sieje :)

MODERATOR

Pit pisze:
Jestem bardzo ciekawy. Poruwnując forum zachodnie z naszym widzę diamatralne zmiany. U nas w Polsce wszyscy wychodzą z załozenia, że polski internet to źródło dochodów i trzeba jak najczęsciej eliminowac konkurencję. Wasze forum tez świeci chyba przykładem chociaż podoba mi się ze nie ma tu totalnej eliminacji. Jeżeli ktos u was napisze że zaprasza na swoją stronę, którą zrobił bezinteresownie tracac czas dla innych internautow, aby tylko im pomóc i mieć z tego satysfakcję to odrazu rozpoczyna się lawina tekstów typu: reklama, plagiat, beznadzieja.
i to co mnie boli zawsze od tych co mają najwiecej postow i nieraz są moderatorami.

możesz napisać nieco precyzyjniej o co ci chodzi? czytam to co napisałeś któryś raz z kolei i pomimo że rozumiem słowa to nijak sensu w tym się nie mogę dpoatrzeć

Cytuj:
Czy o to chodzi żeby bronić laikom czytania innych stron o podobnej tematyce lecz innych dystrybucjach. Wkoncu nie plagiatuję strony o freesco. Poprostu rozważam inne aspekty. mi nie zależy na tym czy ktos ma freesco czy ma debiana. Najważniejsze to to żeby nie miał problemów.

szlachetne podejście, jeśli nie popełniasz plagiatu a informacje zawarte na twojej stronie są ścisłe i rzeczowe, o czym się przejmujesz?

Cytuj:
A oczywiscie jak już ktoś cos opiszen a stronie w internecie to zaraz każdy mysli że on jest Dziku w tych sprawach i wogóle,

mam wrażenie, że jesteś przewrażliwiony... jakieś kompleksy?

Cytuj:
ale nikt nawet nie pomyśli o tym że moze to byc osoba tylko pasjonujaca się ta tematyka i chcaca cos przekazać innym tak od serca.

nie masz racji, ci którzy sami coś zrobili dla innych potrafią docenić wysiłek innych...

Cytuj:
Gratuluje "woozi" bronisz jak lew strony freesco walcząc z konkurencj której niestety nie masz. Popatrz na zachodbnie strony jakie jest podejscie jeżeli ma ktos cos ciekawego odrazu autorzy strony dopisują go w widocznym miejscu a u nas odrazu "ban" i kop w tyłek.

doprawdy nie rozumiem cię, woozi afaik nie jest osobą mającą jakikolwiek wpływ na to kto może pisać na tym forum, o ile wiem nie jest nawet moderatorem.

Cytuj:
do niemiec i jak jestem na prawym 4 pasie to po właczeniu migacza wszyscy spokojnie przychamują pozwolą mi zmienić pas i wszystko odbywa się spokojnie.

malo widać jeździłeś po świecie/europie, zapraszam do Francji czu UK... :-)
zobaczymy co powiesz...

Cytuj:
- zaraz bedzie znowu pit zamęt sieje :)

no bo trochę mącisz... nie podajesz konkretów, osoba taka jak ja, czyli zaglądająca tu stosunkowo rzadko i czytająca wybrane tylko wątki nie wie o co ci chodzi. Imho masz problem z tym forum to przedstaw go jasno i rzeczowo. Podyskutujemy i rozwiązanie na pewno się znajdzie...

Tytuł: na szczęście
na szczęście odpowiedzią na post ów miejscami bez sensu ktoś inny sie zajął ... pit daruj sobie

Tytuł:
Panowi moderatorzy ja tyko chcialem wyrazić swoją opinie o co niektórych osobach. Zawsze wśrod stada znajdzie się czarna owca, ale też znajdzie sie dysflektyk i dysertatyk który niestety przestawia literki i dla niektorych może być debilem, idiotom itp. Ale prawda nieraz jest inna. Ludzie pamietajcie nikt nie jest doskonały! Popelnianie bledów nie dyskwalifikuje odrazu czlowieka każdy ma jakąś piętę ahillesa.

dysertacja praca pisemna przedstawiona w celu uzyskania stopnia naukowego; rozprawa naukowa.

dysertant autor dysertacji.
Etym. - łac. dissertatio 'badanie, rozumowanie' od disserere 'dysputować; rozprawiać, roztrzšsać'; zob. dys- 1; serere, zob. seria.

Tytuł:
MODERATOR

Jeżeli już ktoś wywołał czarną owcęę do odpowiedzi, to oznajmiam, że pięty mam dwie, a Pitowi w rzeczy samej "bije w dekel".
No chyba, że znów będzie wszystko dementował :)

Obrazek Kipa
http://www.FreeSCO.w.pl

Tytuł:
Użytkownik

Witam
:lol: :lol: :lol:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa UTC+2godz.