Pit pisze:
Jestem bardzo ciekawy. Poruwnując forum zachodnie z naszym widzę diamatralne zmiany. U nas w Polsce wszyscy wychodzą z załozenia, że polski internet to źródło dochodów i trzeba jak najczęsciej eliminowac konkurencję. Wasze forum tez świeci chyba przykładem chociaż podoba mi się ze nie ma tu totalnej eliminacji. Jeżeli ktos u was napisze że zaprasza na swoją stronę, którą zrobił bezinteresownie tracac czas dla innych internautow, aby tylko im pomóc i mieć z tego satysfakcję to odrazu rozpoczyna się lawina tekstów typu: reklama, plagiat, beznadzieja.
i to co mnie boli zawsze od tych co mają najwiecej postow i nieraz są moderatorami.
możesz napisać nieco precyzyjniej o co ci chodzi? czytam to co napisałeś któryś raz z kolei i pomimo że rozumiem słowa to nijak sensu w tym się nie mogę dpoatrzeć
Cytuj:
Czy o to chodzi żeby bronić laikom czytania innych stron o podobnej tematyce lecz innych dystrybucjach. Wkoncu nie plagiatuję strony o freesco. Poprostu rozważam inne aspekty. mi nie zależy na tym czy ktos ma freesco czy ma debiana. Najważniejsze to to żeby nie miał problemów.
szlachetne podejście, jeśli nie popełniasz plagiatu a informacje zawarte na twojej stronie są ścisłe i rzeczowe, o czym się przejmujesz?
Cytuj:
A oczywiscie jak już ktoś cos opiszen a stronie w internecie to zaraz każdy mysli że on jest Dziku w tych sprawach i wogóle,
mam wrażenie, że jesteś przewrażliwiony... jakieś kompleksy?
Cytuj:
ale nikt nawet nie pomyśli o tym że moze to byc osoba tylko pasjonujaca się ta tematyka i chcaca cos przekazać innym tak od serca.
nie masz racji, ci którzy sami coś zrobili dla innych potrafią docenić wysiłek innych...
Cytuj:
Gratuluje "woozi" bronisz jak lew strony freesco walcząc z konkurencj której niestety nie masz. Popatrz na zachodbnie strony jakie jest podejscie jeżeli ma ktos cos ciekawego odrazu autorzy strony dopisują go w widocznym miejscu a u nas odrazu "ban" i kop w tyłek.
doprawdy nie rozumiem cię, woozi afaik nie jest osobą mającą jakikolwiek wpływ na to kto może pisać na tym forum, o ile wiem nie jest nawet moderatorem.
Cytuj:
do niemiec i jak jestem na prawym 4 pasie to po właczeniu migacza wszyscy spokojnie przychamują pozwolą mi zmienić pas i wszystko odbywa się spokojnie.
malo widać jeździłeś po świecie/europie, zapraszam do Francji czu UK...

zobaczymy co powiesz...
Cytuj:
- zaraz bedzie znowu pit zamęt sieje

no bo trochę mącisz... nie podajesz konkretów, osoba taka jak ja, czyli zaglądająca tu stosunkowo rzadko i czytająca wybrane tylko wątki nie wie o co ci chodzi. Imho masz problem z tym forum to przedstaw go jasno i rzeczowo. Podyskutujemy i rozwiązanie na pewno się znajdzie...