Freesco, NND, CDN, EOS

http://www.freesco.pl
Dzisiaj jest poniedziałek, 16 czerwca 2025, 15:25

Strefa czasowa UTC+2godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
widze ze na forum "inne formy dostepu " nikt nie zaglada wiec zapytam tutaj :roll:

siema
Wie ktos czy udostepnianie DSL poza lokal jest legalne? czytalem regulamin ,ale tylko wyczytalem ze w firmach mozna udostepniac lacze. Ja zadnej firmy nie mam ,a z kilkoma kumplami z bloku chce zalozyc DSL. Musze wiedziec czy to jest legalne ,bo jest jeden konfident ktory mogl by mnie wsypac z neo+ albo DSL (o ile tpsa si etymprzejmuje ale wole miec pewnosc)

pozdro i thxz gory

Tytuł:
MODERATOR

DSL wolno legalnie dzielić poza lokal w przeciwieństwie do NEO...

Tytuł:
ok ,dzieki,tyle mi wystarczy :P

Tytuł:
witam 8)
DSL jeszcze ni mam ale sie przymierzam do zamowienia. I znowu pytanko co z tym udostepnianiem bo przeglodalem sobie forum a tu patrze ktos napisal ze jakas nowa umowa wchodzi i DSL ma byc juz tylko dla firm ,nie dla indywidualnych osob. I znowu pytanie ,czy w tej chwili mozna udostepniac legalnei poza lokal? Musze tokoniecznie wiedziec ,bo niestety sa konfidenci w moim otoczeniu :roll: :evil:
pozdro

Tytuł: regulamin
myślę że udostępniać można bez opłat :)
sprawdź na stronie tpsa http://www.internetdsl.pl/pages/pytania.php
najistotniejsza jest chyba pozycja 14:

14. Jestem osobą prywatną czy jeśli będzie taka możliwość mogę założyć DSL czy muszę posiadać firmę ? Jeśli posiadam SDI (siec lokalna 7osob) a chciałbym przejść na DSL czy mógłbym udostępnić połączenie internetowe dla komputerów sieci lokalnej ?Jeśli tak czy jest to płatne ?
Nie ma wymogów prowadzenia działalności gospodarczej (posiadania REGON) przy zakupie usługi dostęp do Internetu DSL TP.
Łącze dostępu do Internetu DSL TP jest gotowe do podłączenia sieci lokalnej bez ponoszenia dodatkowych opłat.

Patrz pyt. Czy możliwe jest za dodatkową opłatą udostępnienie dostępu do Internetu DSL TP w lokalnej sieci ?

a swojom drogą to regulamin też można poczytać:
http://www.internetdsl.pl/pages/regulamin.php

Tytuł:
nom wlasnie regulamin cyztalem ale tam nawet slowa o tym nie wspomnieli wiec mialem watpliwosci. Ale FAQ stawia sprawe jasno ze mozna elegancko udostepniac 8)

pozdrawiam ,dzieki

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa UTC+2godz.