Freesco, NND, CDN, EOS

http://www.freesco.pl
Dzisiaj jest sobota, 16 sierpnia 2025, 11:59

Strefa czasowa UTC+2godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
Mam sprawe do starych wyjadaczy
mialem troche problemow z eximem i teapopem raz mi dzialal raz nie i postanowilem zainstalowc CommuniGate Pro instalacja zakonczyla sie sukcesem ale mam problem i to istotny z konfiguracja
z tym wlasnie sie zwracam do was abyscie podali mi adres jakiejs stronki gdzie moge znalezc opis konfiguracji najprostrzej w swoim rodzaju tak abym mogl skonfigurowac
25 userow

1.Interesuje mnie tak sprawa aby serwer odbieral wszystkie maile zaadresowne obojetnie jak adres np: asdasfdsa@xxxxxx.com.pl tak zeby one trafialy na osobne konto np: zleadresy@xxxxxx.com.pl

2. Kolejna sprawa autorespond w momencie gdy otrzymam maila z inna domena (nie moja) aby serwer automatycznie wyslal list z podziekowniami.

3.Jak to wszystko zrobic i zabespieczyc zebym tylko z sieci wewnetrznej mial dostep do kont pocztowych i do panelu sterownia z jednego kompa o stalym adresie ip.
i inne takie bajery
Z gory dzieki za info.
PS. jesli to mozliwe to w jezyku polskim(i cos innego niz na stronie freesco

Tytuł:
MODERATOR

Cytuj:
PS. jesli to mozliwe to w jezyku polskim

No niestety... Zostaje www.stalker.com

Tytuł:
No dzieki stary za adres ale tyle to tez wiedzialem. Moze ty dysponujesz taka wiedza i wiesz jak uporac sie z wyzej opisanymi problemami. Chociaz powiedz w ktorej zakladce tego mozna poszukac.

Tytuł:
MODERATOR

heheheh... Za ile?

1. Domain Defaults, Unknown Names
2. Poczytaj o Rule Actions
3. A po co??? No ale jak się upierasz, to ustaw odpowiednio ACCES (tylko na IP wewnętrzen serwera dla klientów) natomiast dostęp do panelu admina z jednego IP wymaga reguł firewalla - poczytaj stronę zciecha!

Tytuł:
Dzieki stary za podpowiedz zaraz sie za to zabieram. Poinformuje cię o wynikach moich działań. Jeszcze raz dzieki. A tak z innej beczki cos czytałem na forum wpis z 2002 roku ze ktos juz ma na koncuwce opis CommuniGate, przypadkiem nic o tym nie wiesz?

Tytuł:
MODERATOR

Wiem tyle co i ty - że ktoś się oferował, że napisze :cry: No i pisze sobie gdzieś tam pomału pewnie :wink:

Tytuł:
Tak bywa. a tak poza tym to udal mi sie zrobic wszystko to co wyzej opisalem jescze raz dzieki za info. Pozdrawiam. Milego weekendu

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa UTC+2godz.