Freesco, NND, CDN, EOS

http://www.freesco.pl
Dzisiaj jest sobota, 21 czerwca 2025, 12:30

Strefa czasowa UTC+2godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
Czy ktoś to próbował uruchomić na freesco???Ja próbowałem w sumie nie wiedziąc czy ma to sens.Przy próbie odpalenia pojawił sie komunikat :"error in loading shared libraries: libz.so.1: cannot open shared object file: No such file or directory".Jak mnie poinformował Maciek biblioteka ta znajduje się w Apaczu -ściągłem ,biblioteke libz.so.1 wkleiłem do /mnt/router/packages -odpaliłem mldonkeya.TYm razem pojawił sie komunikat "error in loading shared libraries: libm.so.6: cannot open shared object file: No such file or directory". Czyli teraz potrebuje libm.so.6. I tu zaczołem sie zastanawiac czy ma to sens , bo przeciez tych potrzebnych bibliotek jest pewnie sporo.szulkałem libm.so.6 ale znalazłem tylko w libm.so.5 w Squidzie. Nawet gdybym miał je wszystie to czy potem nie dostane komunikatu ,że za stare jądro???Kernel mam podmieniony ten od Raadaara.Pytanie "Czy wogóle ruszy to na freesco???Czy znajde te biblioteki???.Pozdrawiam

Tytuł:
NO nie wierze ze ktos nie probował!!!

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa UTC+2godz.