Witam!!
Wogóle juz nic nie rozumiem !!!
Miałem nadzieję ,że jak sie zapytam na takim "mądrym" forum o jakąs prosta sprawę to dostana prosta odpowiedź , zrobie co chciałam i nie bede więcej mieszał, ale jakos bardzo trudno sie czegokolwiek dowiedzieć !!
Z linuksem mam tylko tyle do czynienia że mam jeden serwer na NND jako jeden z pierwszych (po pojawieniu sie instalatora) go instalowałem na SDI i tyly!! Nie zaglądałem na to forum bo żadnej wiedzy wnieśc nie moge do żadnego tematu!! Bardziej pasjonuję się i zajmuje TV SAT i na takich forach jeżeli ktos sie zapyta dlaczego nie może mieć zwróconej anteny na półnoć i odbierać np C+ to sie mu konkretnie wyjaśnia i juz chłop nie zadaje głupich pytań!! a ja musze adczytać kilka postów po których jestem w tym samym miejscu i o wiele głupszy..!!
Jak miałbym wszystkiego sie imać to i tak bym nic nie wiedział!!!
Wystarczoło napisać "weź łopate i zakop sie" miałoby to przenajmniej jakis sens!!!
To że istnieje na forum guziczek "szukaj" to wiem od kilku ładnych lat!! ale co z tego jak u mnie jedna strona forum otwiera się 20s a po wpisaniu czegoś i tak dostaje tyle tematów że nie jestem tego w stanie przeczytać!!
Mógłbym oczywiście kogoś poprosić o to żeby mi to zrobił , ale jestem człowiekiem który lubi sam sobie grzebać ino potrzebuje konkretnych wskazówek!!!!!!!!
Dzieki za wyrozumiałość!!
pozdrowionka!!!