Freesco, NND, CDN, EOS

http://www.freesco.pl
Dzisiaj jest wtorek, 17 czerwca 2025, 13:53

Strefa czasowa UTC+2godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
czy neo+ ma jakies ograniczenia do pobierania danych?? bo cos za tanio jak na tpsa, musi byc w tym jakis haczyk.
Ze strony neostrady mozna sie g.... dowiedziec chociaz mozna poczytac regulamin ktory jest dosc zakrecony...
i o co chodzi z tym ze nie mozna udostepniac (bez zgody tpsa)???

Tytuł: Nie
Co wszyscy ostatnio szumią o tych ograniczeniach. Neo+ nie ma (na razie) żadnych ograniczeń w stosunku ściągania danych. Natomiast ma dynamiczne IP, co w pewnych kręgach przekreśla je. Cóż haczyk. Z pewnością wydajność.

Tytuł:
szumia o ograniczeniach bo tpsa takich nie podala :wink: a jak nie podala to nie znaczy ze nie ma...
a dynamiczny ip, ale mozna na pewno temu zaradzic stosujac dyndns albo inne w tym rodzaju. co prawda w regulaminie sdi tez pisali ze jest stale ip a mi jakos juz 3 razy zmienili...
a jesli chodzi o neo+ to chyba jeszcze trzeba poczekac na jakies opinie zanim sie podpisze cyrograf :) co prawda sdi jest za wolne jesli siedzi na nim 5 osob, wiec neostrada wydaje sie lepszym rozwiazaniem....
dobrym byloby lacze 10mbit za 30zl :D ale to nie w polsce

Tytuł:
To ja już nic nie wiem.
Gadałem z gościem od tepsy i mówił, że można pobrać chyba 4 GB w miesiącu a wysłać 1 GB.

Tytuł: Dezinformacja
Sensei pisze:
To ja już nic nie wiem.
Gadałem z gościem od tepsy i mówił, że można pobrać chyba 4 GB w miesiącu a wysłać 1 GB.

Oni sami nie wiedzą jak jest naprawdę. Wszystko zależy co powiedzą w Warszawie, a tam z kolei wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie.
Z moich źródeł w NEO+ nie ma żadnych ograniczeń transferu danych.

Tytuł:
Mam NEO+ i z cala pewnoscia i odpowiedzialnoscia mowie wam :lol: , ze nie ma zadnych ograniczen w sciaganiu plikow.
KONIEC TEMATU

Pozdrawiam
Mixer

Tytuł: Bo nie ma....
Dorzucam sie do wypowiedzi Mixera... Nie ma ograniczen i nie bylo!! Mam siec na 12 osob z 5 mc i na poczatku wszyscy odpalali kaazy, muly, DC, imeshe i inne pierdoly pomijajac ftp i www i na sciaganie nie ma na 100% a tym bardziej na wysylanie.... pozdro... :)

Tytuł:
Co to za glupoty!! Jakie ograniczenia!! Tzn co w ciagu tygodnia nawale 5 gb i nie bede mial juz netu!!?? Ale glupota... Kompletne bzdety!! Dziecko by w to nie uwierzylo. A nawet jak by mialo byc cos takiego to musialoby to byc ujete w regulaminie....

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa UTC+2godz.