zainstalowalem nnd styczniowy okolo lutego dzialal oki wszytko jak nalezy pozniej doinstalowalem jakies pakiety i chodzilo
od lipca mam mniej wiecej problem z NND styczniowym a teraz zainstalowalem noty lipcowy i dziala router od 5min i juz cos jest nie tak
siec wyglada nastepujaco
<POLPAK > <FIRMA KTORA MA NND JAKO ROUTER podaje przez WIFI> <AP_moj z RJ45 > <MOJ ROUTER NND>
<lacze 512kbit DL/UL synchroniczne>
nie wiem co sie dzieje ale opisze co zrobilem <robilem tak wczesniej i bylo oki sprzet nie zmieniany>
zainstalowalem NND-lipiec
aktualizowalem baze pakietow dointalowalem niceshaper mldonkey hdparm mrtg w tym mldonkey nie wlanczalem a reszra uruchomiona i dziala
(testowany dla jednego komputera)
a net dziala nastepujaco - najczesniej nie dziala przegladarka IE a jak juz zaskoczy jakas strona to juz najczesniej dziala ale i bywa ze zgubi i nie dziala
nalepsze jest to ze jak podlaczne ludzi pod AP prze Swtiche to idzie jak nalezy (smiga kazdemu az milo)- i tak by zostalo tylko to troche nielegalne a pozatym ludzie z win98 nie maja neta - nie wiadomo z jakis przyczyn nie dostaja adresu
wiec chce aby dzialal ten NND jak przedtem i bylo by wszystko OKi
Za wszelka pomoc z gory dzieki ---nie wiem co robic myslalem o zaintalowaniu slackware 10 - mode cos z tym nnd jest nie tak
pozdrowionka