Freesco, NND, CDN, EOS

http://www.freesco.pl
Dzisiaj jest wtorek, 24 czerwca 2025, 15:06

Strefa czasowa UTC+2godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
Witam. Zanim przejde do konkretow, to prosze o wyrozumialosc. Ostatnio zaczolem czytac ksiazke Hack Wars, jest tam duzo pozytecznej wiedzy, lecz niestety bardzo szczegulowo. Powiem tak. Prosze Was o to abyscie mi dali wszelkie informacje o skanowaniu portow. Gdzie mozna znalesc dobry program, jak zdobyc adres ip uzytkownika, czy wystarczy tylko miec ip aby sie wlamac? Prosze o wszelkie wskazowki. Nie chce sie nigdzie i do nikogo wlamywac, chce tylko zaczerpnac wiedzy od was drodzy uzytkownicy. Z gorki za wszelkie udzielone informacje bede wdzieczny

Tytuł:
MODERATOR

Dobry program do skanowania portow to nmap. IP mozna zdobyc na wiele sposobow, ale adminowi to wiedza nie jest potrzebna, a trafiles na forum dla adminow. Zeby sie do kogos wlamac, potrzebna jest jeszcze wiedza o bledach w oprogramowaniu i bardzo dobra znajomosc systemu operacyjnego na ktory chcesz sie wlamac. Skoro nawet nie wiesz jak zdobyc czyjes IP, to porywasz sie z motyka na ksiezyc. Haker to z Ciebie na pewno nie bedzie, wiec daj sobie spokoj.
Co to ma wogole wspolnego z dyskusjami ogolnymi o NND?
PS. A juz myslalem, ze caly dzien bedzie do bani. Dzieki.

Ale smieszne. Ja wcale nie mowie ze jestem czy bedzie ze mnie haker, po prostu chce od Was ludzie informacji. Ale o co mi dokladnie chodzi. Zaluzmy ze mam wewn. adres ip uzytkownika, jak teraz moge zdobyc jego zewn adres, jakie narzedzia mi sa potrzebne?, czy skanowanie portów sie na cos sprzyda?
Tasiorek, wiem ze ja sie do Ciebie nie umywam, ale jakbys mogl mi cokolwiek poradzic, dac wskazowki to bede Ci bardzo wdzieczny.

Tytuł:
MODERATOR

Zacznijmy od tego, ze nie mialem zamiaru pokazac, ze jestem w czyms od Ciebie lepszy (bo tak nie uwazam), tylko zniechecic Cie do "hakowania". Trafiles na zle forum i piszesz nie na temat.

Tytuł:
No dobrze, wiedz ze ja sie nie zniechece, nie chde jakis cudow dokonywac, tylko raz w tym zyciu moglbym sie wlamac do jakiegos kompa, bo przeciez raz sie zyje. Moze rzeczywiscie na zle forum trafilem, gdzie przepraszam bo se wczesniej nie zobaczylem gdzie lokuje pytanie, a po drugie to chce jak najszybciej uzbierac wszelakie informacje, jesli nie tu to gdzie? Naprawde, Tasiorek, jesli masz jakakolwiek wiedze, to prosze Cie, podziel sie nia trochu. Przeszukuje caly czas neta, lecz to zajmuje trochu czasa i zawsze znajduje ogrodkowe info, gdzie znowu musze szukac gdzies indziej i laczyc je w calosc. Jesli nie, to dobra rozumie i jeszcze raz sorki.

Użytkownik

Laki pisze:
Nie chce sie nigdzie i do nikogo wlamywac,

a potem piszesz...
Laki pisze:
tylko raz w tym zyciu moglbym sie wlamac do jakiegos kompa, bo przeciez raz sie zyje

więc chyba trochę kręcisz kolego?!

strona o hakowaniu www.raus.de w prawym górnym rogu link do polskiej wersji :)

Tytuł:
Wiec powiem tak. Mam kolege ktory zgodzil mi udostepnic komputer pod te wlasnie cele. Umie se znales jego ip, ale na tym se konczy. Widze ze nie jestes chetny do pomocy, no coz, bede szukal dalej ;(

Tytuł:
Użytkownik

Laki pisze:
Wiec powiem tak. Mam kolege ktory zgodzil mi udostepnic komputer pod te wlasnie cele. Umie se znales jego ip, ale na tym se konczy. Widze ze nie jestes chetny do pomocy, no coz, bede szukal dalej ;(

umiesz sobie znaleść jego IP - to dobrze jeszcze naucz się pisac po porawnie to raz
jeśli udostępnił Ci komputer to może Ci powiedzieć jakie ma IP i nie musz go szukać :) to dwa
po trzece kręcisz kolego kręcisz a krętaczy nikt nie lubi

Tytuł:
Panie Boze, daj mi sily bym trafil na normalnych ludzi, a nie na (..). Ale on ma neostrade, i jak bys wiedzial to jego ip sie zmienia. Nic tu po mnie, czeba jeszcze raz zamiescic to pytanie tylko w innej dyskusji, a cibie juz prosze NIE ODPOWIADAJ. Ja chce tylko informacji, jesli nie ty to jest jeszcze duzo tu uzytkownikow, kturzy nie bede sie wymadzali. NIC I DZIEKI ZA BEZSENSOWNE KOMENTARZE.

Tytuł:
Użytkownik

ty zamiast Hack Wars poczytaj słownik ortograficzny i nyny bo po bajce już

Tytuł:
GOSCIU CZEMU TAKI JESTES?

Tytuł:
MODERATOR

Myslalem, ze zrozumiales po tych wyjasnieniach, ale sie pomylilem. Nikt Ci tu nie pomoze. Pytanie o wlamywanie na tym forum, to jak pytanie strazaka, jak skutecznie podkladac ogien.

Tytuł:
Chyba ze tak, to gdzie moge szukac informacji? Tylko mi nie mow ze w internecie. A druga sprawa, mi nie dokonca chodzi o wlamywanie, wiem przyznaje troche zem namecil, ale tez nie przecze ze do tego nie daze. Nie chce aby ktokolwiek mi napisla instrukcje jak sie wlamac tak jak naprzyklad przepis na szarlotke, ja chce z kims pogadac, mam duzo pytan kture mnie interesuja, ale nie mam nikogo kto by mi mogl pomoc, i nie patrz mi na ortografie, bo ja nie cierpie polaka i nigdy zem nie przywiazywal uwagi do ortografi. No dobra, widze ze nic tu po mnie, szkoda, bo z tego co wnoskuje to masz wiedze ktura mogla by mi rozjasnic trochu spraw, no ale.... DObra, milego 13 piatka ;)

Tytuł:
Użytkownik

Cytuj:
ale nie mam nikogo kto by mi mogl pomoc, i nie patrz mi na ortografie, bo ja nie cierpie polaka i nigdy zem nie przywiazywal uwagi do ortografi.

to problemy zacznij rozwiązywać od siebie... nie wstyd Ci, że będąc Polakiem nie potrafisz mówić językiem ojczystym?
Cytuj:
Chyba ze tak, to gdzie moge szukac informacji? Tylko mi nie mow ze w internecie.

Hmmm skoro nie w internecie to nie wiem gdzie. No chyba, że jest jakieś papierowe wydanie google ;D

P.S. Człowieku... wszystko czego potrzebujesz jest w internecie. Ja sam 2 miesiące temu byłem blady z NND, a teraz radze sobie sam z większością problemów. Weź się za siebie! (i zacznij od ortografii)

Tytuł:
Kurva, nie mam juz sil sie z toba sprzeczac. Juz pisalem ze w necie co znajduje to musze w calosc laczyc, (...) gdzie to jest pracochlonne, a powiedz gdzie tera jestem jak nie na forum ktore jest w internecie? OK, daj ze se juz siania i podaruj odpowiedzi, bede szukal informacji gdzie indziej. Milego wieczera

Tytuł:
Użytkownik

o ho ho jaki nerwus się tu trafił. Nie lubisz polskiego języka to szukaj na zagranicznych forach :D

Tytuł:
Czy jest mozliwos pogadania z stoba na gg?
Jesli tak to kiedy moge Ci zajac czas?

Tytuł:
Użytkownik

Na gg rozmawiam tylko z zaufanymi osobami :) albo wcale, jak chcesz mi nawciskać to proszę na forum

Tytuł:
Gosciu, nie chce Ci niczego nawciskac. CHCE TYLKO INFORMACJI. Trudno Ci to zrozumiec?

Tytuł:
Użytkownik

chcesz informacji --google. Sorki.. ale tam jest WSZYSTKO. Włącznie z tutorialami... ostatnio oglądałem super zrezlizowany filmik jak "wbić" się do obcej sieci WiFi. I trafiłem na niego przypadkiem... przez google. Jak się chce to można.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna

Strefa czasowa UTC+2godz.