pisanie, pisaniem, ale najwazniejsze jest czytanie i rozumienie tego co sie pisze i tego co pisza inni. Ja pisze czasami bardzo glupio i licze sie z tym ale to wszystko najczesciej jest spowodowane ogromnym pospiechem i robieniem dziesiecu rzeczy na raz.
Fakt ze wieksza czesc spoleczenstwa nie potrafi zrozumiec wielu rzeczy nawet jesli dokladnie czytaja tez nie moze oznaczac ze wszyscy tak maja.
Wiele osob jest rowniez tutaj na forum zbyt roztargnionych i nie czyta tego co pisza inni lecz od razu zaczyna pisac swoje wywody na dany temat, ale to jest juz wg mnie normalne.
A co do tematu sieci to u mnie juz zaczyna sie uspokajac ponownie, najgorzej bylo jak skonczyl sie taniec z gwiazdami, byl wtedy wielku bum, wiekszosc osob z sieci a jest ich teraz okolo 180 siadla do kompa. Patrzylem sobie na iptrafa i czekalem czy cos zaraz sie nie zatka ale serwer jak zawsze wytrzymal