Freesco, NND, CDN, EOS

http://www.freesco.pl
Dzisiaj jest sobota, 16 sierpnia 2025, 14:21

Strefa czasowa UTC+2godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
Czesc wszystkim!!! Z gory juz pytam czy moge jeszcze cos zrobic :?:
Mam Dsla w sieci jest nas 6. Serwerek stoi na freesco 031 (sprzet serwerka: 200MMX, 64Ram, dwie sieciowy Request na chipsecie Realteka)
Zdazaja mi sie dosc czesto zwiechy :cry: Powpisywalem wszystko co mozna powpisywac ( "-vj", zmienilem czasy TCP/UPD na 300 10 30)
Aha jeszcze jedno zagadnienie, podczas zwiechu niekiedy trzeba wylaczyc modem Dsla i wlaczyc go ponownie i wszystko gra na jakis czas - czy to normalne :?:
CZy moze to byc wina sprzetowa serwera :?: bo gdzies to czytalem ze jest mozliwe. Codziennie przegladam posty i nie umie dojsc co to moze byc :cry: Prosze jesli ma ktos jakies pomysly jestem otwart na wszelkie rady
--------------------------------------------------------------------------------------
Z gory serdecznie dziekuje za zainteresowanie sie moim postem i za wszelkie rady :!: :!: :!: wiem ze nie jestem sam ale jesli moze sie powtarzam z pytaniami, ale jesli ktos moglby mi pomoc to bede bardzo wdzieczny

THX THX THX THX

Debian. Stawialem na freesco i niestety to samo co u ciebie zawieszki i zasypianie lacza na dluzsze chwile odkad mam debiana problem zniknal Jakbys mial jakies pytania to zapraszam na GG 35654

Ostatnio zmieniony wtorek, 25 marca 2003, 10:03 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Dzieki RObik ze zainteresowales sie moim postem wezme pod uwage twoja propozycje :!: :!: :!: Dzieki tez za propozycje kontaktu napewno z niej korzystam :wink: do uslyszenia

Dzieki tez wszystkim za inne mozliwe posty

3majcie sie niech transfery WAm sprzyjaja 8)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa UTC+2godz.